Atelier de pictura in Bacau

Atelierul de pictura Ramian din Bacau realizeaza picturi pe pereti, icoane pictate pe lemn si portrete la comanda, lucrari artistice menite sa infrumuseteze spatiul in care va desfasurati activitatea.

Atelierul de pictura Ramian este format din artisti plastici talentati, cu experienta dobandita prin participarea la expozitii, picturi pentru biserici, dar si prin colaborari in strainatate. Pasiunea pentru pictura s-a transformat in dorinta de a aduce mai aproape de fiecare frumusetea si beneficiile unei lucrari artistice.

Prin site-ul Ramian.ro puteti achizitiona online icoane si tablouri artistice sau puteti trimite o comanda pentru realizarea unui portret dupa o fotografie, iar pentru picturi pe pereti sau pictura pe mobilier echipa se poate deplasa oriunde in tara: Bucuresti, Cluj, Iasi, Galati…etc.

Lucrarile Atelierului de Pictura Ramian

  • Picturi pe pereti. Pictura decorativa a devenit o solutie de amenajare tot mai raspandita in intreaga lume. Este un mod inedit si creativ de a decora o incapere.  Tematica picturilor este aleasa in functie de preferintele clientului si de spatiul ales. Se pot picta atat peretii din camera copiilor sau a adultilor, cat si cei din sufragerie, baie sau hol. De asemenea, Atelierul Ramian realizeaza picturi pentru gradinite, hoteluri, baruri si restaurante. Tematica se stabileste impreuna cu clientul, echipa Ramian putand crea o compozitie originala, potrivita spatiului.

  • Portrete la comanda.  Atelierul de pictura Ramian realizeaza portrete la comanda, ce pot reprezenta cadouri originale, cu o importanta valoare sentimentala, transformand fotografiile tale preferate in splendide opere de arta. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti o fotografie a persoanei dragi prin email si Ramian va realiza un portret minimalist sau un portret in ulei pe panza dupa acea fotografie.

  • Icoane pe lemn. Icoanele au avut, intotdeauna, un rol esential,  ca obiecte de cult in bisericile si manastirile ortodoxe, fiind un element important in arta romaneasca veche. Atelierul de pictura Ramian realizeaza icoane pictate pe lemn sau pe oua din lemn care reprezinta fie imaginile sfintilor sau martirilor din istoria crestinatatii, fie scene din viata acestora.

  • Tablouri de vanzare sau la comanda. Atelierul de pictura Ramian din Bacau propune spre vanzare o varietate de modele de tablouri, dar sunt si gata sa puna in practica propriile tale idei.

 Lucrarile pe care le vei gasi pe www.ramian.ro poarta amprenta autenticitatii, pe care doar lucrurile realizate manual o pot avea.