Cu totii am auzit vorbindu-se despre pericolele tehnologiei digitale. Dar, in acelasi timp, pe diverse platforme exista mii de aplicatii care te pot ajuta sa iti rezolvi sarcnile zilnice mai eficient. Am ales 10 dintre cele mai bune aplicatii pe care ar trebui sa le utilizezi in viata de zi cu zi.
Iata care sunt cele 10 aplicatii care te ajuta sa fii mai productiv
1. Slack. Vorbeste cu colegii de munca folosindaplicatia Slack. Mii de companii folosesc aplicatia Slack pentru a comunica in interiorul companiei. Aceasta aplicatie permite chat-ul privat cu unul sau mai multi colegi de serviciu, discutiile de grup si share-uirea fisierelor. Toate aceste facilitati reduc considerabil nevoia folosirii email-ului.
Cost: gratis (nivelul basic)
Disponibil pe: iOS si Android
2. Outlook. Organizeaza-ti mail-urile cu Outlook. Caracteristicile Outlook-ului includ calendare, acces usor la atasamente si mai multe filtre. Se integreaza bine cu Exchange, Office 365, Outlook.com, Apple icloud, Gmail, Yahoo Mail, astfel incat sa puteti vedea toate mesajele intr-un singur loc.
Cost: gratis
Disponibil pe: iOS si Android
3. Messenger. Pastreaza legatura cu prietenii si cunoscutii utilizand aplicatia Messenger. Cu 700 de milioane de utilizatori din iunie 2015, Messenger are parte de o rapida crestere in popularitate. Utilizatorii pot trimite nu numai mesaje text, dar pot face, de asemenea, apeluri telefonice si apelurile video si chiar pot trimite bani.
Cost: gratis
Disponibil pe: iOS si Android
4. Evernote. Creaza-ti un notepad virtual cu Evernote. Evernote iti permite sa stochezi toate gandurile, ideile si planurile intr-un singur loc. Poti adauga orice, de la text si fotografii pentru paginile web, pana la fisiere audio.
Cost: gratis (nivelul basic)
Disponibil pe: iOS si Android
5. Wunderlist. Tine evidenta listelor cu taskuri prin aplicatia Wunderlist. Wunderlist este aplicatia ideala, care iti permite sa pastrezi liste private si sa primesti memento-uri despre programari,intalniri, etc., plus poti impartasi listele cu prietenii, familia si colegii, astfel incat sa puteti colabora la proiecte sau taskuri. Wunderlist se sincronizeaza foarte bine cu alte device-uri pentru a accesa informatia oriunde te-ai afla.
Cost: gratis
Disponibil pe: iOS si Android
6. Forest. Urmareste-ti productivitatea cu Forest. Aplicatia Forest iti permite sa iti monitorizezi productivitatea si sa vizualizezi evolutia sub forma unui copac virtual. Daca stai concentrat timp de 30 minute, florile copacului incep sa infloreasca, iar daca parasesti aplicatia o perioada lunga de timp, copacul moare. Scopul este sa ai o padure cat mai bogata, care sa reprezinte efortul si munca depusa.
Cost: 0.99 $
Disponibil pe: iOS si Android
7. Sunrise Calendar. Configureaza-ti intalnirile cu aplicatia Sunrise Calendar. Aceasta aplicatie vine cu o serie de caracteristici interesante – de exemplu, atunci cand conversati prin email cu cineva pentru aranjarea unei intalniri, puteti trimite un link cu zilele si orele pe care le aveti disponibile pentru intalnire. Sunrise Calendar se sincronizeaza cu LinkedIn si Twitter, astfel incat sa puteti vedea fotografiile si Cv-urile oamenilor cu care va intalniti. Aplicatia suporta mai multe calendare Google, precum si Exchange si iCloud.
Cost: gratis
Disponibil pe: iOS si Android
8. Day One. Amintiti-va fiecare detaliu cu aplicatia Day One. Du jurnalul de zi cu zi la un alt nivel. Cu aplicatia Day One puteti captura toate detaliile cu privite la un anumit moment sau eveniment, de la locatie si conditii metereologice, la melodia pe care o ascultati in acel moment. Aplicatia trimite reminder-uri zilnice catre jurnal si iti da posibilitatea sa o postati sau nu pe Facebook.
Cost: 4.99 $
Disponibil pe: iOS
9. GoodReader. Lucreaza cu orice tip de fisier, utilizand GoodReader. Nu ramaneti blocat cu un fisier important pe care nu il puteti accesa. GoodReader va permite sa deschideti, cititi si editati o varietate mare de fisiere, de la Microsoft Word, la PDF. Puteti lasa notite si desene, pentru a evidentia anumite portiuni de text. Dupa ce ati terminat de lucru cu un fisier, il puteti stoca cu usurinta in Dropbox, Google Drive sau alt server.
Cost: 4.99 $
Disponibil pe: iOS
10. Pocket. Salveaza articolele, pentru a le citi mai tarziu, cu Pocket. Am fost cu totii acolo: vezi un articol pe care abia astepti sa il citesti, dar trebuie sa mergi la o intalnire sau esti in mijlocul unui proiect si nu ai timp. In loc sa speri sa iti amintesti de el, salveaza-l instant cu aplicatia Pocket. Puteti accesa continutul salvat atunci cand sunteti offline.
Cost: gratis (nivelul basic)
Disponibil pe: iOS si Android