20% reducere pentru produsele pre/post epilare de la Ava Laboratorium

20% reducere pentru produsele pre/post epilare de la Ava Laboratorium

Magazinul online Seebio.ro ofera in aceasta perioada 20% reducere pentru produsele pre/post epilare de la Ava Laboratorium.

Producatorul de cosmetice BIO, AVA LABORATORIUM, a creat gama DEPI LADY, o gama de produse naturale destinate ingrijirii pielii inainte si dupa epilare.

Pentru un ritual de ingrijire a pielii sensibile si nu numai, Ava Laboratorium a creat produse 100% naturale, fara parabeni, silicon si parfum, care sa pregateasca pielea pentru procesul de epilare, care sa incetineasca cresterea firului de par precum si sa reduca iritatiile care pot aparea.

Inainte de epilare, daca folosesti lotiunea naturala DEPI LADY, vei inchide porii dilatati, vei degresa si dezinfecta epiderma, pregatind-o pentru epilare.  Astfel, creste aderenta de lipire a cerei, astfel incat procesul de indepartare a parului sa fie mai eficient.  Aceste beneficii sunt obtinute datorita continutului de tea tree, lavanda, ulei de lamaie.

Dupa epilare, vei avea nevoie de un balsam care sa calmeze iritatiile si sa hidrateze in profunzime, precum si sa intarzie cresterea parului. Acest lucru se realizeaza cu ajutorul extractelor de hamamelis, proteina de soia, extract de arnica si menthol.

Pregateste pielea pentru procesul de epilare! Pentru o piele fara iritatii, utilizati lotiunile pre/post epilare de la Ava Laboratorium, acum la pret redus pe seebio.ro!

Convinge-te chiar acum! Profita de reducerea de 20% la gama de cosmetice DEPI LADY, de la Ava Laboratorium!

Alege BIO ! Alege SeeBIO!