25% discount la lentilele de ochelari Hoya cu tratament BlueControl

25% discount la lentilele de ochelari Hoya cu tratament BlueControl

Puteti beneficia de 25% discount din pretul de vanzare oferit de Magazinul Partener, pentru o pereche de lentilele organice Hoya care au inclus tratamentul Hi-Vision LongLife BlueControl.

Detalii Promotie „DA, POTI CONTROLA LUMINA ALBASTRA!”

Campania este valabila pentru orice Client care cumpara produsele aflate in promotie si prezinta cuponul de reducere la orice Magazin Partener, fie printat, fie pe dispozitivul digital personal. Intra pe  http://www.bluecontrol.ro/HOME si descarca cuponul de reducere.

Lentilele organice Hoya cu tratament BlueControl implicate in promotie:
Nulux Active 1.50 HVLL BlueControl QSP,  Hilux Eyas 1.60 HVLL BlueControl QSP,  Hilux 1.50 HVLL BlueControl QSP si Addpower 1.50 HVLL BlueControl QSP.

Magazine Partenere : oricare din magazinele de optica de pe teritoriul Romaniei.

Promotia va inceta de drept la data de 31.03.2015.

Despre lentilele HOYA cu tratament BlueControl:

Adultii, adolescentii si copii petrec din ce in ce mai mult timp in fata dispozitivelor digitale. Persoanele care petrec mult timp in fata televizorului, muncesc 8 ore in fata calculatorului sau se joaca pe calculator, pot avea ochi obositi, usturimi, dureri de cap sau ochi uscati.

Lentilele pentru ochelari HOYA cu tratament BlueControl sunt special create pentru consumatorii care vin in contact cu ecranele digitale pe tot parcursul zilei.

Beneficiile lentilelor de ochelari HOYA cu tratament Hi-Vision LongLife BlueControl:

  • Neutralizeaza lumina albastra, prevenind oboseala oculara
  • Reduc efectul de stralucire
  • Intensifica contrastul, oferind o perceptie mult mai naturala a culorilor
  • Protejeaza lentilele de murdarie, grasime si praf mentinandu-le curate pentru mai mult

Despre Hoya

Hoya Corporation este o companie globala cu sediul in Tokyo, Japonia, si lider in furnizarea produselor inovative high tech si servicii bazate pe tehnologii avansate din domeniul opticii. Hoya este activa in patru domenii de activitate: optica medicala, tehnologie informatica, echipamente medicale de specialitate, imagistica.