4 manageri de succes din Romania

Alexandru Bucsa – Gaz Sud si Grup Dezvoltare Retele

In contextul anului 2012, cand lupta dintre principalele firme de gaz din romania era foarte acerba, Alexandru Bucsa a reusit, cu o abordare orientata strict pe rezultate financiare, eficientizarea activitatii Gaz Sud Dezvoltare Retele. Evolutia pozitiva a companiei s-a vazut imediat. Pierderile foarte mari ale companiei au fost micsorate semnificativ, prin renegocierea contractelor si orientarea spre client.

 

Marius Ghenea – Flanco, Flamingo, PcGarage, ShopIT

Unul dintre cei mai dinamici si de succes manageri din Romania este Marius Ghenea. Flamingo, Flanco, FIT, accessNET, Idilis, PCfun.ro, PCGarage.ro, Electrofun.ro, VikingProfil, ShopIT.ro, Casia, Orbital, Testa Rossa Romania sunt doar cateva exemple de branduri transformate de Marius Ghenea in afaceri foarte profitabile. In prezent, face parte din echipa 3TS ca Senior Advisor, pozitie prin care identifica cele mai bune companii IT si de tehnologie din Romania, pentru a investi capital.

Calin Dragan – Coca Cola Japonia

In data de 1 iulie 2014, Calin Dragan a fost numit presedinte si CEO al Coca Cola East Japan, o companie formata prin fuziunea a patru mari imbuteliatori din Japonia. Aceasta fuziune a facut ca compania sa devina cel mai mare imbuteliator din tara si al cincilea pe plan mondial. Cifra de afaceri depaseste 4 miliarde de euro. La doar 47 de ani, Calin Dragan este cel mai tanar manager de succes din Japonia. Calin Dragan este din Timisoara si ascensiunea sa la una din cele mai cunoscute firme din lume este cu adevarat o poveste de succes. De la un depozit de Coca Cola din Timisoara a ajuns sa aiba pe mana peste 8000 de angajati.

Alexandru Cosbuc – Siveco Orientul Mijlociu

Alexandru Cosbuc este absolvent al Facultatii de Informatica din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti. In anul 2003, a fost recrutat de catre SIVECO ca inginer suport tehnic. La ora actuala, Alexandru Cosbuc conduce cu succes SIVECO in Emiratele Arabe Unite. La numai 32 de ani, dezvolta interesele si afacerile companiei, fiind numit Director General Siveco EAU. Este unul dintre cei mai tineri manageri de succes din Romania.