A fost lansat site-ul hellodoggie.ro, un magazin online destinat iubitorilor de caini din Romania

A fost lansat site-ul hellodoggie.ro, un magazin online destinat iubitorilor de caini din Romania

La inceputul acestei luni a fost lansat magazinul online Hello Doggie, un magazin online dedicat iubitorilor de caini din Romania unde acestia vor putea gasi tricouri personalizate cu caini, sedinte foto pentru caini, vouchere cadou pentru prietenii lor si alte produse ce vor fi in curand listate pentru iubitorii de caini.

Ce poti gasi pe site-ul Hello Doggie

Pentru moment, veti putea gasi pe site tricouri personalizate cu caini, atat pentru femei, cat si pentru barbati, urmand foarte curand sa fie lansata si o colectie de tricouri pentru copii, dar si articole pentru sezonul rece. „Ideea de tricouri personalizate cu caini a aparut dupa o analiza de piata, negasind pe piata un magazin online cu tricouri special dedicate iubitorilor de caini”, spune Andreea Tudor, unul dintre asociatii Hello Doggie.

In ceea ce priveste calitatea, initiatorii magazinului online spun ca si-au petrecut cateva luni bune analizand mai multe variante de materiale si de print, alegand tricouri certificate, prietenoase cu mediul, realizate 100% din bumbac organic, iar imprimeul este realizat direct in tesatura, acest lucru aducand tricourilor un plus de calitate si o rezistenta sporita in timp.

Sedinte foto pentru caini

Sedintele foto pentru caini vin in completarea ideii de pornire a proiectului. Cosmin Cengher, unul dintre fondatorii Hello Doggie, spune ca „Ideea sedintelor foto pentru caini vine dintr-o nevoie pe care cred ca orice posesor de caine o are, aceea de a avea cat mai multe amintiri frumoase cu patrupedul sau. Iar fotografiile cu cainele tau asta fac, te ajuta sa pastrezi, in timp, cat mai multe amintiri frumoase cu acesta. In plus, cred ca sedintele foto, asa cum le organizam noi, sunt mai mult o recompensa pentru caine, asta pentru ca este o distractie teribila atunci cand facem poze, nu este o strictete de genul stai bine la poza ca sa iasa bine, e mult mai mult de atat.”

Sedintele foto pot fi gasite pe site sub forma a 3 pachete (I’m Fabulous, Family Time si I’m Famous), care difera in functie de numarul de poze finale editate, de locatii, daca iti doresti sau nu cateva fotografii printate si inramate si alte cateva criterii, acestea putand fi achizitionate pe site la preturi intre 199 lei si 449 lei.

Cum a inceput Hello Doggie

Hello Doggie a inceput la initiativa lui Cosmin Cengher si Andreea Tudor, doi tineri din Bucuresti cu pasiune pentru caini. A inceput ca un proiect prin care acestia le ofereau proprietarilor de caini sedinte foto gratuite cu patrupezii lor, incercand sa afle care este povestea din spate a patrupezilor. Proiectul a format o comunitate frumoasa pe retelele social, adunand in acelasi loc oameni cu aceeasi pasiune, aceea pentru cel mai bun prieten din gospodarie. Doi ani mai tarziu, acestia au lansat site-ul www.hellodoggie.ro, propunandu-si sa devina una dintre platformele de referinta pentru iubitorii de caini.

Pentru comenzi sau mai multe detalii, ne puteti contacta pe contact@hellodoggie.ro, cosmin@hellodoggie.ro si andreea@hellodoggie.ro.