AgroPark Trading – Solutii de irigare eficiente

AgroPark Trading – Solutii de irigare eficiente

In zonele cu precipitatii insuficiente sau in perioadele de seceta, irigarea este vitala pentru supravietuirea culturilor. Instalatiile de irigare moderne contribuie la optimizarea consumului de apa si energie, precum si la maximizarea productiei agricole.

AgroPark Trading sprijina agricultorii din Romania, oferindu-le  solutii de irigare eficiente: pivoti si liniare de irigare actionate hidrostatic marca T-L SUA, motopompe de irigatii EUROMACCHINE, Italia si filtre performante Riverscreen, SUA.

Solutiile de irigare au in spate mii de ore de cercetare si testare a componentelor, asigurand un standard inalt de calitate si performanta.

Sistemul de transmisie T-L nu are cablaje de-a lungul pivotului/liniarei si nici motoare de actionare sau alte componente electrice care se pot defecta frecvent sau pot fi furate, ceea ce creste siguranta in exploatare.

Motopompele Cornell sunt compatibile cu sistemele de irigatii tip pivot, liniar sau tambur si sunt proiectate sa ofere cea mai ridicata eficienta din clasa lor, aducand economii de combustibil sau energie electrica cu fiecare ora de exploatare. Cu ajutorul motopompelor Cornell sporiti randamentul culturilor, optimizand in acelasi timp utilizarea apei. 

Filtru rotativ cu autocuratare, ideal pentru alimentarea sistemelor de irigatii din ape de suprafata (canale, lacuri, rauri, balti). Filtrul Riverscreen este ideal pentru alimentarea sistemelor de irigatii tip pivoti, liniare, tamburi sau cu aspersie clasica.

Riverscreen este compus dintr-un tambur rotativ cu sita, cu jeturi de apa de curatare interne si externe pentru a preveni problemele cauzate de nisip si alte impuritati. Acesta ofera posibilitatea de alimentare a sistemelor de irigatii din orice sursa de apa de suprafata cu adancimea minima de 10 cm. Este realizat din materiale de inalta calitate (aluminiu si inox), rezistente la coroziune, cu cheltuieli minime de operabilitate si mentenanta.

Pentru informatii suplimentare, oferte de pret sau consultanta, accesati site-ul www.agroparktrading.com