Beauty Free aduce in Romania Ego Professional Max Repair si Hairganic, doua noi branduri de ingrijire a parului de origine israeliana

Beauty Free aduce in Romania Ego Professional Max Repair si Hairganic, doua noi branduri de ingrijire a parului de origine israeliana

Beauty Free, brandul online al Luiza Essence Line, importator si distribuitor de produse profesionale pentru ingrijirea parului si-a imbogatit portofoliul cu inca 2 branduri israeliene, respectiv Ego Professional Max Repair si Hairganic.

Beauty Free (www.beautyfree.ro), brandul online al Luiza Essence Line, importator si distribuitor de produse profesionale pentru ingrijirea parului si-a imbogatit portofoliul incepand cu aprilie 2015, cu inca 2 branduri israeliene, respectiv Ego Professional Max Repair si Hairganic.

Ego Professional Max Repair, gama de produse creata de Ego International Manufacture Israel promite hidratare si efecte vizibile de regenerare a parului inca de la prima aplicare, gratie continutului de ulei de nuca Braziliana. Acest ingredient este recunoscut pentru efectele sale benefice asupra parului datorita continutului ridicat  de acid oleic si acid linoleic, phytosterol, beta-sitosterol, magneziu si vitamina E. Este uleiul cu cea mai mare concentratie de seleniu, un mineral esential pentru par, dintre toate uleiurile extrase din nuci. Ego Professional Max Repair are in gama sampon, masca, tratament intensiv – fiole tratament si ulei tratament pentru varfuri.

Hairganic este o gama de produse pentru ingrijirea parului cu o concentratie ridicata de incrediente naturale. Dintre incredientele de baza se afla uleiul de argan si uleiul de catina, numit si ginsengul romanesc. Acesta contine vitamina C, vitamina E, vitamine din complexul B, vitamina A, calciu, magneziu si fier, acizi grasi esentiali omega-3, omega-6, omega-9 si omega-7, un acid rar intalnit in natura si esential pentru parul sanatos.

Portofoliul Beauty Free mai cuprinde brandurile Kashmir Hair System, Luiza Essence si Empire Hair Max.

„Cu aceste doua branduri noi in portofoliu, ne adresam unei audiente mai variate de clienti. Hairganic si Ego Professional Hair Max se adreseaza persoanelor care nu au neparat parul tratat chimic (vopsit, solutie permanent), persoanelor care au probleme la nivelul scalpului precum dermatita seboreica, psoriazis, iritatii sau uscaciune. Recomandam aceste produse datorita continutului in uleiuri naturale bogate in vitamine, acizi grasi si minerale esentiale pentru parul frumos si sanatos. Folosite in salon, produsele celor doua branduri ofera rezultate mai calitative, fiind foarte utile pentru masajul profesional al scalpului. Ne dorim sa ca prin produsele noastre sa redefinim ingrijirea si frumusetea parului. Ne dorim ca frumusetea Beauty Free sa fie fara granite.”, Tia Touich, Sales Manager.

Beauty Free este brandul online al Luiza Essence Line, importator si distribuitor de produse profesionale premium de ingrijire a parului, prezenta pe piata din Romania de peste 5 ani. Sediul principal este situat in Bucuresti. Importatorul este prezent la nivel national cu alte 3 filiale urbane la Brasov, Constanta si Iasi.  Este unicul distribuitor pentru statele din Uniunea Europeana, produsele ajungand in sute de saloane si la mii de clienti multumiti.

Luiza Essence Line, Uniriii square, Unirii Shop, 2nd Floor, Bucharest, Romania

Web: www.beautyfree.ro, www.myluiza.com

Email: marketing@myluiza.com

Tel:+40 720 757 757