(P) Belher.ro – promotii si reduceri la extensii de par si aparate de coafat

(P) Belher.ro – promotii si reduceri la extensii de par si aparate de coafat

Profita de promotiile si reducerile la extensii de par si aparate de coafat de pe BELHER.ro! Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil!

Extensiile clip-on din gama Vip Triplu Volum sunt realizate din par natural indian Remy de cea mai buna calitate.

Extensiile de Par 100% Natural Remy Clip-On VIP sunt dotate cu micro-clipsuri prevazute cu cate o banda de silicon pentru a mari aderenta. Foarte discrete, acestea nu se vor vedea si nu va vor incomoda.

Extensiile vin insotite de un certificat de autenticitate, care le atesta calitatea.

extensii clip on vip

Extensiile Clip-On din gama Deluxe Dublu Volum sunt realizate din par indian Remy, de calitate superioara, cu varfurile drepte, aceeasi grosime pe toata lungimea si cuticule intacte. Extensiile sunt livrate alaturi de un certificat de autenticitate, care le atesta calitatea.

Peria Profesionala GOLD este special creata pentru ingrijirea tuturor tipurilor de extensii, prevenind ruperea si electrizarea parului. Este realizata din peri naturali si din nylon, termo-rezistenti. Manerul este dotat cu invelis cauciucat, anti-alunecare.

promotie clip-on deluxe

  • 20% reducere la ondulatorul de par automat Perfect Curl

Pret vechi: 360 ron.

Pret Nou: 288 ron.

Ondulatorul de par Perfect Curl este un aparat profesional cu ajutorul caruia poti crea rapid buclele perfecte. Avand o tehnologie speciala care creste performanta motorului, un sistem de alerta sonor cand parul trebuie eliberat si 3 directii de ondulare, Perfect Curl este ondulatorul de par pe care orice femeie si-l doreste!

promotie ondulator

  • 50 % reducere la Peria Electrica pentru indreptat parul

Pret vechi: 395 ron.

Pret Nou: 195 ron.

Peria Electrica reprezinta cel mai nou, simplu si rapid mod pentru a-ti indrepta parul. Spre deosebire de placa de par traditionala, peria electrica pentru indreptat nu degradeaza firul de par.

Trebuie sa o ai!

promotie perie electrica

Descopera BELHER!

BELHER – unicul magazin fizic si online de Extensii si Peruci din Par 100% Natural Remy din Romania! Calitate superioara! Vino sa vezi!

Magazin fizic: Bd. Pache Protopopescu nr. 6, parter sector 2, Bucuresti.