Biciclete Focus la pret redus pe BikeXCS.ro

Biciclete Focus la pret redus pe BikeXCS.ro

Focus ofera o gama larga de biciclete confortabile si ergonomice, la un pret avantajos, fara a compromite performanta. Compania s-a nascut dintr-o pasiune motivata pentru ciclism, depunand un efort constant pentru a atinge perfectiunea, in toata gama sa de biciclete. De la Cayo si Culebro, pana la modelele de top Izalco, care sunt utilizate de catre echipa Pro Team AG2R La Mondiale, Focus ofera cate un model de bicicleta potrivit oricarui tip de traseu.

Primele modele de biciclete Focus au fost introduse ca mountain bike. De-a lungul timpului, compania si-a extins linia de productie pentru a include si modele de sosea, biciclete turistice si biciclete Cyclocross. Compania a debutat cu primul model de bicicleta de sosea din fibra de carbon în 2006.

In procesul de creare si de fabricare a diverselor modele de biciclete, Focus mizeaza intotdeauna pe tehnologia de ultima generatie.

Profita acum de reducerile substantiale la bicicletele FOCUS!

Bike XCS pune la dispozitia clientilor o gama variata de biciclete Focus, pentru copii sau pentru adulti, la cel mai bun pret. Bicicletele Focus sunt potrivite pentru toate tipurile de biking si prezinta inovatii de ultima ora.

Alege bicicleta Focus dorita de pe www.bikexcs.ro si vino la proba in showroomurile noastre din Bucuresti! Comanda online o bicicleta Focus si ai Livrare Gratuita, oriunde in tara!  

  • Bicicleta Focus Dog Fish 5.0.

Pret vechi: 1.649,00 RON

Pret nou: 1.329,00 RON

  • Bicicleta Focus Black Forest 29er 7.0 Alba 2014

Pret vechi: 2.799,00 RON

Pret nou: 2.216,00 RON

  • Bicicleta Focus Black Forest 29er 7.0 Rosie 2014

Pret vechi: 2.799,00 RON

Pret nou: 2.216,00 RON

Alege bicicleta Focus dorita si viziteaza magazinul nostru online www.bikexcs.ro, sau vino la proba in showroomurile noastre din Bucuresti! Bike XCS comercializeaza o gama larga de produse pentru ciclism, pentru adulti si pentru copii, de la biciclete mountain bike, la accesorii si echipamente specifice.