Black Friday la rochiile de mireasa continua – La Novia ti-a pregatit o noua serie de reduceri

Black Friday la rochiile de mireasa continua – La Novia ti-a pregatit o noua serie de reduceri

Campania de Black Friday la rochii de mireasa continua! La Novia ti-a pregatit o noua serie de rochii de mireasa la preturi promotionale! Astfel, ai reduceri spectaculoase inca 3 zile, la peste 50 de modele de rochii de mireasa. Pe 28 noiembrie, 29 noiembrie si 1 decembrie 2014 poti achizitiona rochii de mireasa la preturi incepand de la 400 RON!

Magazinul de rochii de mireasa La Novia te invita sa te bucuri de preturile spectaculoase ale celor 50 de modele de rochii de mireasa moderne, produse de designeri renumiti.

Nu mai sta pe ganduri! Intra online pe www.lanovia.ro si programeaza-te la o proba prin intermediul formularului de pe site sau suna-ne la numerele de telefon afisate. Vei putea sa probezi in salonul nostru din Bucuresti, de pe str. Clucerul Udricani nr.1-3, parter (zona Unirii), rochiile de mireasa la pret redus.

Vineri – 28 noiembrie, Sambata – 29 noiembrie si Luni – 1 decembrie salonul La Novia te asteapta cu o selectie de rochii de mireasa la preturi mici, mici, mici. Vei gasi cu siguranta rochia perfecta!

Despre La Novia

Din 2009 si pana in prezent, am facut peste 1600 de mirese fericite. Fiindca nu vrem sa ne oprim aici, continuam sa oferim viitoarelor mirese rochii de mireasa exclusiviste, create de designeri renumiti la preturi pentru toate buzunarele.

Iti garantam originalitatea rochiilor de mireasa, seriozitate, profesionalism si dinamism prin consilierii dedicati fiecarei mirese.

Site : www.lanovia.ro

Email: office@lanovia.ro

Tel programari: 0769.189.073

Adresa magazin rochii de mireasa La Novia Bucuresti: Str.Clucerul Udricani,Nr.1-3,parter (Zona Unirii, Sf.Vineri)

Program: Luni – Vineri 12-20, Sambata 10-17

Facebook: https://www.facebook.com/rochiimireasalanovia