(P) Calculeaza Online Pretul Blaturilor de Bucatarie si Baie, Pretul Treptelor si Glafurilor din Granit, Marmura sau Travertin

(P) Calculeaza Online Pretul Blaturilor de Bucatarie si Baie, Pretul Treptelor si Glafurilor din Granit, Marmura sau Travertin

VINCA, cel mai mare importator, distribuitor si prelucrator de piatra naturala din zona de est a Romaniei, cu o vechime de 26 de ani pe piata, a lansat un Calculator Online care iti permite sa afli cat te costa blatul de bucatarie sau baie, glafurile pentru pervazele ferestrelor si treptele pentru scari, in functie de dimensiunile necesare si materialul dorit (granit, marmura sau travertin).

Vrei sa afli cat te costa glafurile de granit la dimensiunile tale? Sau poate blatul de bucatarie sau baie din marmura? Ce zici de niste trepte noi din travertin? Afla in mai putin de 5 minute costul proiectului tau!

Accesezi calculatorul online la adresa Calculator-Marmura-Vinca.ro si apoi:

  • Selectezi tipul de produs dorit (blaturi, glafuri, trepte).
  • Selectezi materialul dorit (marmura, granit, travertin).
  • Selectezi culoarea sau modelul materialului.
  • Completezi dimensiunile (lungime, latime).
  • Bifezi optiunile de decupaj, daca este cazul si laturile care trebuie finisate.
  • Selectezi data de predare a produsului personalizat dorit (2, 3 sau 4 saptamani ori „nu ma grabesc, prefer un pret mai ieftin”).
  • Completezi cateva date de contact.
  • Afli prin e-mail sau la telefon cat te costa proiectul.

Daca totul este in regula, echipa VINCA se apuca de lucru si tu primesti acasa blatul pentru mobila de bucatarie sau pentru insula de bucatarie / blatul pentru dulapul de baie, glafurile pentru ferestre sau treptele pentru scarile interioare / exterioare.

Pentru amenajarea sau renovarea locuintei, iti recomandam marmura pentru blatul de baie, granitul lucios pentru blatul de bucatarie si granitul fiamat sau travertinul pentru trepte si contratrepte.

Recomandam trepte si contratrepte din marmura alba pentru scarile interioare din magazinele de rochii de mireasa, haine de ocazii, bijuterii, precum si pentru scarile interioare din centrele de infrumusetare. Recomandam trepte din granit fiamat pentru scarile de la intrarea in cladirile cu birouri, institutii publice, showroom-uri auto. Pentru pensiuni si restaurante traditionale, recomandam glafurile din travertin si treptele din travertin. Iti recomandam un blat din marmura colorata pentru birourile de receptie.

Pentru a te familiariza cu produsele noastre, acceseaza magazinul online Vinca.ro. Vei gasi acolo modelele de blaturi, glafuri si trepte din granit, marmura sau travertin disponibile in stoc; te vei putea inspira vizualizand pozele cu amenajarile interioare si exterioare realizate de echipa noastra si vei afla informatii practice citind articolele de pe blog.

Calculeaza online cat te costa treptele, glafurile si blaturile din granit, marmura sau travertin pentru proiectul tau accesand www.calculator-marmura-vinca.ro !

P.S. Daca ai un proiect de amenajare complex, care se ridica la o suma importanta, poti plati si in rate!

VINCA – Marmura, Granit, Piatra Naturala

E-mail: contact@vinca.ro

Program: L-V: 08:00-17:00
__________________________________
* Depozit Neamt: 0764 608 803; Roznov, str. Paltinului, nr. 883;
* Depozit Bacau: 0724 043 563; com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248