(P) Campania Hoya „Cadou lentile de birou”

(P) Campania Hoya „Cadou lentile de birou”

In perioada 1 Mai – 30 Iunie 2015, la achizitionarea unei perechi de lentile progresive Hoyalux ID, Hoyalux TrueForm si Amplitude TrueForm primiti cadou o pereche de lentile Addpower 1.50 cu tratament Hi-Vision Aqua QSP(APV).

Produsele participante la promotie sunt : Hoyalux iD Mystyle V+, Hoyalux iD lifestyle V+ X-Act, Hoyalux iD Lifestyle V+, Hoyalux Summit TrueForm si Amplitude TrueForm cu tratament antireflex Super Hi-Vision, Hi-Vision LongLife, Hi-Vision LongLife BlueControl sau Hi-Vision LongLife UV Control.

Despre lentilele progresive Hoyalux ID

Lentilele progresive sunt lentile de ochelari ce permit vederea cu o singura pereche de ochelari la distanta, intermediar si de aproape.

Spre deosebire de lentilele bifocale, lentilele progresive au in spate o tehnologie mult mai avansata si mai performanta, distingandu-se prin:

– lipsa liniei de despartire de pe lentila, contribuind astfel la un aspect modern, fara tendinte de imbatranire ale purtatorului.

– tranzitia de la vederea pentru aproape, pentru distanta si intermediar se face lin.

– problemele precum ceata, senzatia de valuri a imaginii sau oboseala ochilor, dispar.

Lentilele progresive Hoyalux ID se bazeaza pe tehnologii de ultima generatie – tehnologia patentata iD FreeForm DesignTechnology ™ si tehnologia TrueForm-  si ofera o vedere perfect clara in toate directiile si la toate distantele.

Beneficiul tehnologiei FreeForm consta in faptul ca putem lua in considerare suprafata lentilelor ca o serie de puncte individuale si putem prelucra apoi fiecare dintre aceste puncte de-a lungul mai multor axe. Designul iD FreeForm DesignTechnology combina prelucrarea suprafetei FreeForm, folosind un calcul complet nou intr-un design unic. Se caracterizeaza printr-o structura a suprafetei lentilei complet noua, unde aditia este impartita in componente orizontale si verticale. Luand in calcul parametrii ramei, inaltimile de montaj si preferintele purtatorilor, rezultatul este obtinerea unor lentile personalizate pentru fiecare individ.

Despre lentile progresive Hoya din cadrul promotiei:

  • Hoyalux iD MyStyle V+: complet personalizate si vedere naturala 3D. Designul celei mai avansate lentile de ochelari produse vreodata de HOYA. Ofera claritate intr-o fractiune de secunda, oferind focus instantaneu pentru purtator.
  • Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act:  se adreseaza persoanelor care au o viata foarte activa si care nu pot sa accepte limitarile induse de privitul in timpul miscarii, precum si persoanelor care folosesc diverse echipamente moderne, precum tablete sau smartphone-uri.
  • Hoyalux Summit Pro TrueForm: vedere clara, naturala pentru toate distantele.
  • Hoyalux Amplitude TrueForm: lentile progresive pentru purtatorii care nu au cereri specifice privind designul lentilelor. Lentile la un raport excelent calitate/pret.

Aceste lentile progresive pot beneficia de urmatoarele tratamente antireflex:

  • Super Hi-Vision : rezistenta mare impotriva zgarieturilor, efect hidrofob, foarte usor de curatat, efect antireflexie.
  • Hi-Vision LongLife : cel mai avansat si mai durabil tratament antireflex de pe piata, cu un puternic efect hidrofob si antistatic, extrem de usor de curatat, proprietati antireflexive excelente.
  • Hi-Vision LongLife BlueControl : beneficiezi in plus de tratamentul care neutralizeaza lumina albastra nociva emisa de ecranele digitale
  • Hi-Vision LongLife UV Control: beneficiezi in plus de protectie impotriva radiatiilor UV

Promotia este supusa unor termene si conditii, pentru detalii verificati regulamentul promotiei în magazinele de optica partenere Hoya.

Surse :

http://www.hoya.ro/