Cardul Cadou de la OPTIblu – Le oferi celor dragi libertatea de a-si alege singuri cadoul preferat de Craciun!

Cardul Cadou de la OPTIblu – Le oferi celor dragi libertatea de a-si alege singuri cadoul preferat de Craciun!

Vrei sa oferi celor dragi un cadou si nu ai idee ce anume? Pentru ca dorintele sunt atat de diferite, surprinde-i oferindu-le libertatea de a-si alege singuri cadoul.  Ofera-le un Card Cadou OPTIblu cu care acestia isi pot alege ce isi doresc:  o pereche de ochelari de vedere nou-nouti, ochelari de soare originali, lentile de contact, picaturi oftalmice, consultatii oftalmologice.

Cardul Cadou este disponibil in 4 variante (200, 350, 500 si 1000 lei) si poate fi folosit ca modalitate de plata pentru toate serviciile si produsele disponibile in orice magazin OPTIblu din tara.  Mai mult, posesorii cardului beneficiaza de EXTRA DISCOUNT-uri surpriza la folosire!

Cum obtii Cardul Cadou OPTIblu?

Vii in orice magazin OPTIblu, alegi cardul cu valoarea dorita si apoi il oferi persoanei dragi. Cardul poate fi folosit pentru a achita contravaloarea produselor sau a serviciilor dorite la casele de marcat ale oricarui magazin OPTIblu din tara. Cardul este valabil 1 an de zile, asa ca persoana draga va avea timp suficient pentru a-l folosi.

Pentru cine ar fi potrivit Cardul Cadou OPTIblu?

  • Pentru oricare membru din familia ta, mai ales daca poarta deja sau are nevoie de o noua pereche de ochelari de vedere sau de lentile de contact cu dioptrii; dar si pentru cei care isi doresc o pereche de ochelari de soare cu protectie 100% UV, originali, la preturi competitive.
  • Pentru prietenii tai care intentioneaza sa faca trecerea de la ochelari de vedere la lentile de contact sau pe care ii deranjeaza lumina puternica a zapezii si au nevoie de ochelari de soare sport, precum si pentru prietenii care isi doresc sa isi schimbe culoarea ochilor cu ajutorul lentilelor cosmetice.
  • Pentru colegii tai de munca sau pentru angajatii tai, mai ales daca lucrati in fata calculatoarelor.
  • Pentru iubit(a)/sot(ie) care are dureri de cap si de ochi cand sta prea mult in fata calculatorului/televizorului sau indeparteaza/apropie prea mult cartea atunci cand citeste, dar totusi spune ca nu are probleme cu vederea.

Cu ce te asteptam in orice magazin OPTIblu:

  • O gama variata de produse 100% originale. OPTIblu este unic importator in Romania sau distribuitor autorizat al principalelor marci de rame de vedere, ochelari de soare, lentile de ochelari si lentile de contact.
  • Garantie de conformitate timp de 2 ani pentru orice produs achizitionat.
  • Oftalmologi si optometristi profesionisti, dedicati, care te vor ajuta cu consultatii de specialitate si cu sfaturi in vederea achizitionarii de ochelari de soare, rame, lentile de ochelari sau lentile de contact.
  • Aparatura de ultima generatie. Fiecare magazin OPTIblu din tara este dotat cu aparatura moderna, la cele mai inalte standarde.

Locatia tuturor magazinelor OPTIblu din tara poate fi consultata aici: http://www.optiblu.ro/magazine/