Concerte si festivaluri la Cluj in 2015

Concerte si festivaluri la Cluj in 2015

 Untold Festival 2015 la Cluj.  In cele patru zile de festival, participantii vor avea parte de magie, imaginatie si efecte speciale pe care nu le vor uita prea curand. Vor concerta, in cadrul acestui eveniment peste 150 de artisti, printre care David Guetta sau Avicii. Evenimentul va avea loc joi 30 iulie 2015.

 

Electric Castle Festival 2015. Unul dintre cele mai noi si indragite festivaluri din Romania, Electric Castle se va desfasura pe perioada 25 – 28 iunie la Castelul Banffy, din Bon?ida, de lâng? Cluj-Napoca.

 

Ravi Coltrane, concert la Cluj. Sambata 21 februarie 2015, Clujul este gazda unui concert adresat iubitorilor de jazz. Ravi Coltrane este un cunoscut Instrumentist la saxofon tenor ?i saxofon sopran, ?ef de forma?ie, compozitor si unul dintre cei mai renumiti improvizatori ai momentului. Concertul va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor.

 

Concert Brum si Douche Beat. Timisorenii de la Brum si clujenii de la Douche Beat vor sustine un concert de muzica electronica vineri 23 ianuarie in The Shelter,  într-un mix de stiluri moderne cu bas si tobe live, chitare ?i sinthuri agresive sau ambientale si voci minimale.

 

Vodka Juniors. Tot in The Shelter va avea loc pe 6 martie 2015 un concert al trupei Vodka Juniors. Muzica trupei aduce impreuna punk-rock si elemente de dub,electronic, hip-hop sau hardcore.