Conga.ro – distribuitor autorizat de producator pentru comercializarea produselor Ray Ban!

Conga.ro – distribuitor autorizat de producator pentru comercializarea produselor Ray Ban!

Conga.ro nu lucreaza prin intermediari, ci direct cu producatorul Luxottica. Astfel, toate produsele sunt 100% autentice.

Pentru a afla mai multe detalii, consulta declaratia de conformitate aici: http://www.conga.ro/article–declaratii-de-conformitate–1949.html

Toate modelele de ochelari de soare Ray Ban sunt create din material de inalta calitate. Luxottica, producatorul Ray Ban, se asigura ca la fiecare pereche de ochelari sunt respectate reguli stricte, tocmai pentru ca produsul finit sa fie unul 100% perfect.

Toti ochelarii de soare Ray Ban achizitionati de la Conga vin insotiti de toc, laveta si certificat de garantie pe perioada a 2 ani de zile.

Vezi toate modelele de ochelari de soare Ray Ban aici:  https://www.conga.ro/91-ray-ban

Autentici sau falsi? Reali sau replica? Afla cum poti identifica daca ochelarii Ray Ban pe care vrei sa ii achizitionezi sunt originali!

Ray-Ban a fost si ramane cel mai popular brand de ochelari de soare. De aceea, se intampla foarte des ca acestia sa fie contrafacuti.  Ochelarii de soare sunt mai mult decat un accesoriu fashion. Acestia iti protejeaza ochii impotriva radiatiilor UV.  Ochelarii de soare de calitate indoielnica sau ochelarii contrafacuti iti pot pune in pericol vederea.  Alege intodeauna ochelari de soare originali!

Indiciul nr. 1: Greutatea.

Ochelarii de soare Ray Ban autentici ar trebui sa se simta putin „grei” in palma ta. Daca sunt usori si fragili, acestia ar putea fi falsi.

Indiciul nr. 2: Inscriptia.

Ochelarii Ray Ban au pe una dintre lentile o inscriptie. Daca aceasta pare prost facuta sau chiar lipseste, inseamna ca nu sunt originali.

Indiciul nr. 3: Codul.

Ar trebui sa vezi codul produsului pe unul din bratele ochelarilor. Lipsa lui indica faptul ca perechea de ochelari este contrafacuta.

Indiciul nr. 4: Magazinul.

Alegerea magazinului de unde achizitionezi ochelarii de soare Ray Ban este esentiala. Asigura-te ca este un magazin de incredere si ca are toate certificarile necesare.  Daca ii achizitionezi online, cauta pe site o declaratie de conformitate.

Indiciul nr. 5: Laveta.

Ochelarii de soare Ray Ban vin insotiti de o bucata mica de material pentru a-i tine curati. Asigura-te ca laveta nu are pete sau cusaturi slabe.

Indiciul nr. 6: Logo-ul.

Ochelarii de soare Ray Ban au un logo aplicat pe bratul ramei. Daca este atasat cu lipici sau nituri, ochelarii sunt falsi.