Continutul Video nu trebuie sa lipseasca din strategia de Marketing in 2020

Continutul Video nu trebuie sa lipseasca din strategia de Marketing in 2020

Productia video se afla pe locul 10 in topul abilitatilor hard cautate de companii in 2020, conform LinkedIn. Consumatorii au un apetit ridicat pentru continutul video, astfel incat are sens ca productia video sa fie o prioritate pentru companii.

Cisco estimeaza ca videoclipurile vor reprezenta 82% din traficul global de pe internet in 2022.

Milenialii (18-34 ani) si Generatia Z (13-17 ani) au trecut pe platforme precum Instagram, Snapchat si YouTube. Au cam renuntat la Facebook care este acum pentru „oamenii in varsta”.

The Manifest relateaza ca in S.U.A. 89% dintre cei din Generatia Z folosesc YouTube, 74% folosesc Instagram si 68% folosesc Snapchat saptamanal.

Indiferent de generatie, majoritatea folosesc YouTube cel putin o data pe saptamana pentru a accesa continut video.

Consumul imaginilor frumoase ramane ridicat, insa videoclipul a ajuns sa conduca peisajul social media. Este o forma mai bogata de continut decat textul sau fotografiile.

De popularitatea videoclipului au inceput sa fie constiente si sa profite si companiile. Marketerii, influencerii, site-urile de stiri si oricine doreste sa transmita un mesaj consumatorilor tinta trebuie sa investeasca in crearea de continut video.

Peste 85% dintre adolescenti folosesc YouTube. si conform Google (care detine YouTube), il folosesc pentru a dobandi cunostinte sau pentru a invata abilitati (de la cele banale – cum sa te machiezi, pana la altele complexe – cum sa folosesti un program software, cum sa inveti eficient).