Cosmopolit Zenit – Responsabilitatea de a oferi unicitate si calitate in cel mai amplu proiect de pana acum

Cosmopolit Zenit – Responsabilitatea de a oferi unicitate si calitate in cel mai amplu proiect de pana acum

COSMOPOLIT A LANSAT IN LUNA IUNIE A ACESTUI AN CEL MAI NOU ANSAMBLU REZIDENTIAL DIN PORTOFOLIUL PROPRIU, COSMOPOLIT ZENIT.

COSMOPOLIT reprezinta un concept care depaseste granitele unui simplu proiect imobiliar propunand inainte de toate un stil de a fi. Este marca cu cea mai rapida ascensiune, din gama premium, de pe piata de real estate din Brasov. Exigenta cu care este abordat  fiecare aspect al unei cladiri a atras interesul celor mai selectivi clienti.

Respectand aceleasi standarde de calicate cu care v-a obisnuit pana acum, la un nivel si mai ridicat, vin si in acest proiect, cu o serie de upgrade-uri fata de ceea ce reprezinta deja varful segmentului rezidential din Brasov.

Locatia Cosmopolit Zenit este cu siguranta unul dintre principalele puncte de atractie ale proiectului. Amplasat intr-o zona cu pozitionare excelenta: Str. Carpatilor 15-17, proiectul iti pune la dispozitie avantajele cadrului versatil de la baza cartierului Racadau. Partea dinamica, aflata langa zona comerciala Carrefour si aproape de Magnolia, este numai buna pentru cumparaturi, iar locul din vecinatatea parcului Trandafirilor, potrivit pentru momentele tale de relaxare. Daca esti o persoana activa te vei bucura sa stii ca acest proiect se afla situat in apropierea principalelor puncte de interes ale orasului si la doar 5 minute de centrul Brasovului.

In ansamblul Cosmopolit Zenit structurile sunt create dupa dorintele si specificul nevoilor tale, oferind o mare varietate a spatiilor de locuit. Cele 231 de apartamente proiectate iti pun la dispozitie de la garsoniere si studiouri, pana la locuinte cu 2, 3 sau 4 camere si structuri de tip penthouse . Asta pentru ca noi credem sincer ca o casa devine „acasa” prin amprenta personalitatii tale.

Proiectele Cosmopolit sunt menite sa fie durabile in timp pentru a crea istorie – personala, pentru tine, familia, sau afacerea ta si urbana, pentru Brasov. Astfel Cosmopolit Zenit confirma pozitia de trendsetter necontestat al pietei imobiliare detinuta de Cosmopolit. Asta se traduce printr-un buget fara precedent pe piata de real estate alocat inovatiei, care se face simtita pretutindeni, de la impactul vizual al constructiei, plina de personalitate si totodata perfect integrata in peisaj, pana la nivelul finisajelor utilizate. Ca de obicei, s-a optat pentru calitate superpremium pe toata linia, de la aspectele mai vizibile, cele care ajuta la crearea unei prime impresii favorabile, cum ar fi parchetul, gresia si faianta utilizate, pana la detaliile care uneori trec neobservate, dar care dau intr-adevar senzatia de fine living desavarsit.

Toate proiectele Cosmopolit sustin regenerarea urbana, astfel ca se tine cont de dimensiunea sociala, transformand zonele industriale prin arhitectura de exceptie si spatiile verzi, totul gandit pentru imbunatatirea calitatii vietii.

Asadar, ansamblul Zenit – cel mai nou proiect Cosmopolit – va fi o intregire a cartierului Racadau, cea mai buna zona rezidentiala din Brasov si continua, cu imbunatatiri constante, linia proiectelor Cosmopolit. Ce anume motiveaza membrii echipei Cosmopolit sa puna mereu inovatia pe primul loc si sa se autodepaseasca de fiecare data, cu fiecare nou proiect? Bucuria ca fac parte din povestea lor, mandria ca, impreuna, creeaza conditiile ideale pentru ca aceste familii si acesti antreprenori sa isi atinga potentialul maxim, spre beneficiul nostru, al tuturor.

Cosmopolit Zenit este locul ideal in care sa te poti dezvolta, fiind potrivit atat pentru tinerele familii, dar si cu o larga deschidere spre segmentul de investitii.

Echipa de vanzari Cosmopolit iti sta la dispozitie pentru a te ghida in cea mai buna decizie de achizitii.

Tel: 0724.999.992 – Zoltan Szasz

0741 185 185 – Dana Dumitrescu

Email: office@cosmopolit.ro

Office: Str. Mihai Viteazul Nr.6, Brasov.