(p) Cum te poate ajuta instalarea unor ferestre de mansarda

(p) Cum te poate ajuta instalarea unor ferestre de mansarda

Noua generatie de ferestre de mansarda, apartinand colectiilor Hive, Aero si Duro, reprezinta cea mai ingenioasa alternativa de a crea un mediu placut, relaxant in propria locuinta sau in alte spatii care includ un pod locuibil.

Colectiile prezente in magazinul de ferestre de mansarda sunt caracterizate prin performante deosebite, o calitate superioara si avantaje vizibile:

  1. Te vei bucura de o priveliste mai larga, panoramica.
  2. Vei beneficia de eficienta energetica sporita – gama noastra de ferestre de mansarda se remarca prin profilele izolate, din PVC. Alegerea unor ferestre cu design RoofLite, faciliteaza trecerea fasciculelor de lumina cu peste 10% decat alte ferestre, materialele inovative utilizate in fabricarea acestora asigurand in plus etanseitate si o mai buna izolare.
  3. Vei asigura o ventilatie naturala
  4. O mai mare cantitate de lumina naturala va inunda incaperea/incaperile unde sunt montate ferestre de mansarda, comparativ cu incaperile unde sunt instalate ferestre verticale in stil clasic sau lucarne de aceleasi dimensiuni.
  5. Asigura chiar si montajul in situatia unui parapet inalt
  6. Design modern – aceste ferestre au un aspect foarte estetic, usor de asimilat si integrat oricarui spatiu, deoarece accentul cade pe urmatoarele detalii: manerele sunt elegante, putand fi blocate in doua pozitii secundare, in functie de preferintele fiecaruia, ramele au colturi aerodimanice, usor rotunjite etc.
  7. Nu in ultimul rand, faptul ca aceste ferestre sunt prevazute cu articulare mediana, garanteaza o operare usoara, atunci cand doriti sa curatati geamul exterior din interior.

Formarea condensului este o problema care poate fi intalnita frecvent. Din fericire, noile ferestre de mansarda oferite de CIVEFLOR, ofera un plus de rezistenta si durabilitate impotriva factorilor nocivi de umiditate, fara necesitatea intretinerii, datorita aluminiului ramforsat al carui profil este din PVC.

Daca te atrag ferestrele inclinate, care pot da un aer modern si proaspat unor mansarde boeme, montand modelele corespunzatoare (in functie de buget, amplasare, alti factori), vei putea oricand privi stelele in timpul noptii, din propria camera!