Cursuri de limba engleza pentru copii in Craiova

Cursuri de limba engleza pentru copii in Craiova

In viata noastra de zi cu zi, cunoasterea limbii engleze a devenit esentiala atat pentru dezvoltarea profesionala, cat si pentru cea personala. Copiii poseda cea mai mare capacitate de invatare a lucrurilor noi si de imitare a sunetelor. Ei sunt extrem de spontani si, spre deosebire de adulti, nu au simtul ridicolului, ceea ce-i face sa nu se simta inhibati cand incep sa invete vorbirea unei limbi straine. Astfel, prin imitatie, copii pot reproduce cu usurinta sunete si fraze, fiind capabili sa invete o a doua limba mult mai rapid.

Cursuri de limba engleza pentru copii organizate de Scoala Engleza Craiova

Cursurile de limba engleza pentru copii organizate de Scoala Engleza Craiova sunt structurate pe ani de studiu si au la baza resurse educationale britanice. Scoala noastra functioneaza la nivel national din 1998, si are in componenta sa o echipa formata din profesori foarte bine pregatiti si dedicati profesiei. Calitatea cursurilor este asigurata de vechimea institutiei, experienta si talentul profesorilor si grija deosebita fata de fiecare cursant in parte.

Caracteristici ale cursurilor organizate de Scoala Engleza Craiova

Scoala Engleza Craiova este partener in numeroase programe europene adresate scolilor si liceelor, instruind elevii si personalul didactic selectat pentru schimburi culturale in UE. Cursurile de limba engleza se adreseaza copiilor prescolari, copiilor la nivel de scoala primara, gimnaziu si liceu.

Metoda de predare a cursurilor de limba engleza

Sistemul de predare este conceput folosind Full Language Immersion, metoda britanica de predare a limbii engleze considerata a fi cea mai eficienta metoda de predare a limbilor straine, la care se adauga tehnici de invatare prin joc, cantec si activitati interactive.

Structura cursurilor de limba engleza pentru copii

  • cursuri intensive cu 2 sedinte/saptamana;
  • cursuri semi-intensive cu 1 sedinta/saptamana;
  • durata sedintei: 90 minute;
  • grupe mici (5-6 copii/grupa);
  • orar personalizat;
  • testare initiala gratuita (test plasare complet);
  • testare lunara de evaluare;
  • eliberare Certificate Lingvistice EUROPASS;
  • posibilitate eliberare certificat international Trinity College.

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre cursurile de limbi straine pentru copii organizate de Scoala Engleza, acceseaza http://englezacraiova.ro/