Cursuri de masaj in Iasi

Cursuri de masaj in Iasi

Vrei sa te reorientezi profesional ? Esti interesat de reflexoterapie si tehnici de masaj ?  Reflexo Vital organizeaza cursuri de formare profesionala cu calificarea de tehnician maseur in orasul Iasi. Urmeaza acest curs si vei invata tehnici de masaj si reflexoterapie.

Meseria de tehnician maseur este cautata atat in Romania, cat si in strainatate. Este o meserie relaxanta, pe care o poti practica,  atat ca angajat, in cadrul unui centru de spa, de masaj sau intr-o clinica, cat si pe cont propriu. Diferenta intre un maseur si un tehnician maseur, consta in faptul ca meseria de tehnician maseur presupune cunoasterea anatomiei umane si a unor tehnici de  tratament specifice, tehnicienii lucrand adesea la recomandarea medicului curant, nu doar in saloanele de masaj si spa.

In cadrul cursului de masaj organizat de  Reflexo Vital vei studia :

  • Tehnici de masaj: Masajul Somatic de Relaxare si Intretinere, Masajul Reflexogen (Reflexoterapie), Masajul Terapeutic si Masajul de Drenaj Limfatic.
  • Terapii de relaxare
  • Proceduri de infrumusetare, remodelare – clasice si cu aparatura performanta
  • Notiuni teoretice de realizare a cadrului ambiental al salonului de masaj
  • Notiuni teoretice privind relatia cu clientii
  • Notiuni teoretice generale de reflexologie: beneficii, afectiuni ce pot fi tratate prin reflexoterapie.

Cursul imbina partea teoretica cu cea practica. La inscriere se primesc manuale de curs, brosuri, pliante, dvd-uri. Examenul de absolvire este sustinut teoretic si practic, iar media celor doua se trece pe certificatul de absolvire (diploma)

Cursurile de masaj din Iasi se desfasoara pe o perioada de 8 saptamani, organizate in 1/3 – cunostiinte teoretice si 2/3 cunostiinte practice.  Dupa absolvirea cursului, veti obtine o diploma in meseria de tehnician maseur sau tehnician reflexoterapeut. Diploma este recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Sanatatii din Romania si in UE.

Inscrie-te online completand formularul de pe site-ul Reflexo Vital sau la numerele de telefon 0744.661.651 sau 0724.661.651,.

Despre Reflexo Vital

Reflexo Vital este un centru specializat in tratamente, recuperari, reflexoterapie si masaj, precum si in organizarea de cursuri de reflexoterapie si masaj. Reflexo Vital se afla deja la a 78-a serie de absolventi, formand in Bacau peste 2000 de persoane in meseria de tehnician maseur, in Onesti peste 500 de persoane, iar in Piatra-Neamt peste 700 de persoane.

 


3 thoughts on “Cursuri de masaj in Iasi

  1. Buna ziua! M-ar interesa cat costa cursul de Tehnician maseur si cand incepe urmatorul curs… de asemenea, care ar fi perioada de inscriere? Multumesc!

Comments are closed.