(P) Dermotherm – aliat de nadejde impotriva celulitei

(P) Dermotherm – aliat de nadejde impotriva celulitei

Celulita ramane dusmanul numarul al femeilor, mai ales cand sezonul estival se apropie, iar zonele afectate sunt mai vizibile. Nefiind considerata o conditie medicala serioasa, celulita nu necesita tratament. Totusi, daca tii foarte mult la aspectul pielii tale, se recomanda sa iei masuri pentru a contracara efectele ei.

Ce este si care sunt cauzele aparitiei celulitei

Celulita este o caracteristica a grasimii corporale, manifestata la majoritatea femeilor, care presupune acumularea de tesut adipos subcutanat la nivelul coapselor, soldurilor si feselor. Desi nu este o conditie medicala serioasa, celulita poate fi inestetica.

Celulita este cauzata de striurile de tesut conjunctiv care leaga pielea de aponevroza musculara. Aceste striuri strabat hipodermul format din celule in care se acumuleaza grasimea. Odata cu acumularea lor, aceste celule tractioneaza striurile conjunctive si imping pielea. Astfel se creeaza o suprafata neuniforma, denivelata.

Ce solutii exista impotriva celulitei?

Exista multe metode pe care medicii dermatologi sau esteticienii le folosesc pentru a diagnostica si trata celulita. In cabinetele de estetica, pentru eliminarea celulitei se practica radiofrecventa, masajul (manual sau endermologic), mezoterapia sau oxigenozonoterapia. Una dintre cele mai relaxante si eficiente metode de a lupta impotriva celulitei este terapia cu vacuum corporal cu infrarosu, Dermotherm. Afla mai multe detalii pe acest website.

Dermotherm – aliat de nadejde impotriva celulitei

Dermotherm este un aparat ce combina un sistem inovator de masaj prin vacuum si incalzirea tisulara prin infrarosu.

Masajul prin vacuum tonifica pielea, stimuleaza circulatia, modeleaza corpul si totodata ajuta la detoxifierea organismului prin realizarea unui drenaj limfatic, iar sistemul infrarosu produce o hiperemie sanguina si limfatica locala, care duce la cresterea suportului sanguin, a metabolicilor activi si a nivelului de oxigen, ducand asftel la eliminarea detritusului toxic (toxine, grasimi).

Beneficiile terapiei cu Dermotherm:

  • Relaxarea musculara
  • Diminuarea celulite si a depunerilor de grasime
  • Tonifierea pielii si modelarea corporala
  • Stimularea circulatiei sanguine si limfatice
  • Eliminarea toxinelor
  • Tratarea problemelor circulatorii

Cum functioneaza tratamentul anticelulitic cu Dermotherm?

Tratamentul se efectueaza prin masarea zonelor problematice cu aparatul special Dermotherm si cu un ulei anticelulitic. Masajul este de tip aspiratie-suctiune. In plus, sistemul cu infrarosii duce relaxarea muschilor si creste suportul sanguin, metabolicii activi si nivelul de oxigen.

Masajul vacumatic prin aspiratia locala realizata, duce la dispersarea si dizolvarea depozitelor de grasime si sparge nodulii celulitici, ajutand astfel nu numai la combaterea celulitei ci si la remodelarea corpului.

De cate sedinte am nevoie pentru a obtine rezultatele dorite?

Numarul de sedinte necesare pentru a obtine rezultate pozitive variaza in functie de gradul de celulita. In general, se recomanda sa se efectueaze un tratament de minim 10 sedinte, cu o frecventa de 1-2 sedinte pe saptamana.

Dupa ce se vor obtine rezultatele dorite, este necesara o sedinta de intretinere o data pe saptamana. Tratamentul se poate combina cu succes cu electrostimularea, presoterapia sau impachetarile corporale la cald.

Care sunt contraindicatiile acestei terapii?

Ca orice terapie, aceasta prezinta si anumite contraindicatii care vizeaza: infectii ale pielii,  perioadele de menstruatie, zonele cu fragilitate capilara si varice, persoane cu stimulator cardiac sau implant metalic.

Cat costa o sedinta cu aparatul Dermotherm?

O sedinta cu aparatul Dermotherm costa 80 de ron, sedinta de 45 de minute.

Unde pot merge pentru a ma bucura de un astfel de tratament?

Daca esti din Bucuresti, iti recomandam salonul de infrumusetare BeautyPlay. Salonul este situat in sectorul 3, pe strada Campia Libertatii nr 39A. Aici beneficiezi de servicii de infrumusetare profesionale, cu aparatura de slabire si remodelare corporala de ultima generatie. Daca vrei sa faci o programare, suna la 0768 694 063.