Descoperiti sticla arhitecturala potrivita in cateva minute cu noul Selector de Produse online, de la Guardian Glass

Descoperiti sticla arhitecturala potrivita in cateva minute cu noul Selector de Produse online, de la Guardian Glass

Descoperiti sticla arhitecturala potrivita in cateva minute cu noul Selector de Produse online, de la Guardian Glass.

Guardian Glass Europe lanseaza Selectorul de Produse online, care permite clientilor sa gaseasca rapid cel mai potrivit produs Guardian Glass pentru proiectul lor, indiferent de aplicatia, aspectul sau cerintele de performanta necesare.

Folosind optiunile de cautare, sortare si filtrare intuitiva, prin doar cateva click-uri procesatorii de sticla, arhitectii, designerii si constructorii pot folosi Selectorul de Produse Guardian Glass pentru a gasi cu usurinta solutia potrivita pentru urmatorul lor proiect. Utilizatorii pot explora rapid posibilitatile estetice si functionale ale produselor Guardian Glass, asigurandu-se, in acelasi timp, ca au ales solutia care sa le intruneasca si alte criterii importante ale proiectului, cum ar fi cerintele energetice si de iluminare ale cladirii.

La urmatorul pas, instrumentul permite utilizatorilor sa caute anumite produse Guardian Glass, utilizand numele acestora sau prin filtrarea cautarilor, selectand dintr-o varietate de atribute ale proiectului si produsului: tipul fatadei, compozitia geamului, transmisia luminii, factorul solar, culoarea, reflexia exterioara.

Pe masura ce utilizatorii filtreaza cautarile prin intermediul acestor atribute, pe ecran apare o lista cu produsele care se potrivesc, cu detalii tehnice ale produselor vizibile. Aceste produse pot fi comparate rapid utilizand criteriile de mai sus, dar si atribute mai detaliate, cum ar fi factorul solar, valoarea U, coeficientul de umbrire si reflexia interioara.

In acest stadiu, utilizatorul poate alege sa sorteze informatiile tehnice afisate conform unei liste si mai extinse a caracteristicilor care includ, de exemplu, posibilitatea curbarii sticlei, acoperirea sticlei cu print ceramic sau recomandarea tipului de perete exterior care se potriveste pentru produsul respectiv.

Dupa compararea listei scurte de produse in functie de atribute, utilizatorii pot selecta cele mai potrivite produse pentru proiectele lor si pot exporta aceste rezultate intr-un document in format PDF, care poate fi, mai apoi, trimis catre colegi.

Selectorul de Produse Guardian poate fi accesat la https://specify-guardian-possibilities.com/ sau la sectiunea Instrumente pe http://www.guardian-possibilities.com/

Guardian Glass va prezenta ultimele sale inovatii, inclusiv o noua solutie de umbrire dinamica, la BAU – Sala C3 / Stand 308 (14-19 ianuarie 2019 – München, Germania). Pentru mai multe informatii sau pentru a stabili o intalnire cu un expert Guardian Glass pe durata evenimentului, va rugam vizitati:

http://www.guardianatbau.com/

Guardian Glass

Guardian Glass, parte a grupului Guardian Industries, este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de produse din sticla float, sticla cu pelicula si produse fabricate din sticla. in cele 25 de fabrici de sticla float din toata lumea, Guardian Glass produce sticla de inalta performanta pentru uz exterior (atat in scopuri comerciale, cat si re-zidentiale) si aplicatii din domeniul arhitectural interior, precum si produse din domeniul transporturilor si tehnic. Sticla Guardian se gaseste in locuinte, birouri, masini si in unele dintre reperele arhitecturale cele mai semnificative din lume. Centrul de stiinta si Tehnologie al Guardian Glass lucreaza in permanenta sa creeze produse din sticla si solutii noi, utilizand cea mai avansata tehnologie pentru a-si ajuta clientii sa vada ce este posibil – See what’s possible®. Vizitati www.guardianglass.com

Guardian Industries

Guardian Industries, o companie globala cu sediul central la Auburn Hills, Michigan, are in jur de 18.000 de angajati si deserveste facilitati din America de Nord, Europa, America de Sud, Africa, Orientul Mijlociu si Asia. Companiile Guardian fabrica produse de sticla cu un nivel ridicat de performanta, cu pelicula si fabricate pentru aplicatii arhitecturale, rezidentiale, de interior, din domeniul transporturilor si tehnic si componente de inalta calitate placate cu crom si din plastic vopsit, pentru industriile automobilelor si camioanelor comerciale. Viziunea companiei Guardian este sa creeze valoare pentru clientii sai si societate, prin inovare continua si prin folosirea de cat mai putine resurse cu putinta, cu utilizarea unor resurse putine. Guardian este o companie detinuta in totalitate de Koch Industries, Inc.

Descoperiti sticla arhitecturala potrivita in cateva minute cu noul Selector de Produse online, de la Guardian Glass (Fotografii Guardian Glass, LLC, GRDPR164.