DIPOL a participat la Romanian Security Fair in Bucuresti

DIPOL a participat la Romanian Security Fair in Bucuresti

Romanian Security Fair (Targul Roman de Securitate) s-a desfasurat in perioada 20-22 Octombrie 2016, la ROMEXPO, in Bucuresti.

Printre expozanti au fost prezenti si partenerii DIPOL din Romania, compania DIPOL Connect.

targi_rumunia_2 targi_rumunia_3 targi_rumunia_4

Evenimentul, ce are loc o data la doi ani, aduce intr-un singur loc producatori si distribuitori de hardware si software din toata industria de securitate.

Produsele care au trezit interesul vizitatorilor standului DIPOL au fost mufele de compresie MASTER, splicerul de fibra optica EasySplicer si cablurile TRISET.

Conectorii Master sunt mufe prin compresie pentru cabluri coaxiale. Materialele durabile, performanta si pretul rezonabil al mufelor Master sunt caracteristicile cele mai apreciate de profesionisti. Tehnologia de compresie longitudinala garanteaza conexiuni bune si stabile pentru o perioada lunga de timp. Gama de produse include mufe IEC, mufe F (si cu instalare rapida) si mufe BNC si prize. Conectorii Master sunt instalati pe cabluri ca: RG-59, RG-6, TRISET-113, TRISET-11. Versiunile angulare faciliteaza instalarile aproape de pereti sau din cabinetele RACK.

Vezi gama noastra de mufe F aici: http://www.dipolnet.ro/oferta-tv-satelit-mufe-f-compresie,5521.htm

Splicerul de fuziune cu baterii pentru fibre optice singlemode si multimode, EasySplicer, este un aparat de sudura pentru fibra optica compact cu timp de instalare scurt si functie de testare sudura. Dispozitivul este fabricat in Suedia. Calitatea si functionalitatea dispozitivului au fost imediat apreciate de instalatori.

Cablurile coaxiale din familia Triset-113 sunt cabluri de categorie RG-6 cu calitati  peste cerintele acestei categorii. Cablurile TRISET ofera cea mai buna eficienta de screening de pe piata, eliminand influenta negativa a campurilor electromagnetice comune asupra calitatii semnalului. Cablurile coaxiale satelit  Triset clasa A++ sunt destinate sistemelor de distributie terestre, de satelit si sistemelor CATV. Sunt recomandate in special pentru sistemele de distributie SMATV bazate pe multiswitch-uri si retele de cablu TV (CATV). Cablurile coaxiale satelit  Triset  clasa A pot fi folosite atat in instalatii individuale cat si in instalatii comunitare, sisteme SMATV etc., pentru distribuirea DVB-T, FM / DAB, DVB-S / S2.

Vezi toata gama de cabluri coaxiale Triset  din oferta DIPOL aici:

http://www.dipolnet.ro/Triset,search-4344

Vizitatorii au fost, de asemenea, interesati si de cablurile HDMI, Extenderele/convertoarele HDMI si de cablurile de fibra optica.

Cablurile HDMI 1.4 reprezinta cea mai avansata tehnologie prezenta azi pe piata, oferind compatabilitate cu dispozitivele ce au incluse cele mai noi caracteristici. HDMI 1.4 a adaugat urmatoarele caracteristici suplimentare fata de versiunile anterioare: Ethernet de canal care accepta 100 Mbit / s (HEC), 4K x 2K Rezolutie (adica 3840 × 2160p), Suport 3D, Canal de retur audio.

Ca raspuns la numarul tot mai mare de cercetari si la interesul enorm manifestat pentru transmisia semnalelor HDMI atat in casa, cat si in complexele comerciale si pe diferite distante, DIPOL a pregatit o serie de solutii si o gama larga de produse: Cabluri HDMI, Switch HDMI, Splitter HDMI, Extender-distributie HDMI, Prize HDMI, Cuple HDMI. Acestea pot fi utilizate in blocuri, case, cluburi, pub-uri, restaurante, spitale, mall-uri, magazine de electronice si chiar pe navele de croaziera.

Vezi toata gama de cabluri HDMI  din oferta DIPOL aici:

http://www.dipolnet.ro/oferta-tv-satelit-hdmi-cabluri-hdmi,4755.htm

Cablurile de fibra optica sunt acum principala cale de a transporta informatii pe distante lungi, deoarece acestea au multiple avantaje spre deosebire de cablurile de cupru vechi:: volum mare de informatii transferate prin fibra unica, posibilitatea trimiterii semnalului pe distante lungi datorita atenuarii scazute a fibrelor optice, rezistenta totala la interferentele electromagnetice, greutate redusa si dimensiuni mici, nu exista riscul de electrocutare, rezistenta la conditii nefavorabile de vreme si de mediu (umiditate, descarcari electrostatice si altele), fiabilitate ridicata.

DIPOL ofera o gama variata de cabluri de fibra optica : cabluri de fibra optica Singlemode si Multimode, cabluri distributie-FTTH, cabluri de fibra optica Unitube, cabluri de fibra optica Easy-access, cabluri de exterior.

Vezi toata gama de cabluri din fibra optica  din oferta DIPOL aici: http://www.dipolnet.ro/oferta-fibra-optica-cabluri,5039.htm

Multi clienti ai DIPOL Connect care au vizitat targul au laudat calitatea switchurilor PoE ULTIPOWER.

Switchurile industriale Ethernet ULTIPOWER permit transmisia de date la viteze de 10/100 Mbps sau  1000 Mbps.  Switchurile pot descoperi in mod automat dispozitivele PD (dispozitiv de putere), in conformitate cu standardul IEEE 802.3af si le pot alimenta. In acest fel, este usor sa alimentezi dispozitive de retea amplasate in locuri fara acces la liniile de curent alternativ, cum ar fi puncte de acces, camere IP, telefoane IP, etc.

Switchurile industriale ULTIPOWER sunt capabile sa functioneze in mod fiabil in conditii dure de mediu tipice pentru multe industrii, cum ar fi nivel ridicat de praf, temperaturi ridicate sau scazute, umiditate ridicata. Switch-urile PoE ULTIPOWER sunt echipate cu porturi Ethernet (Fast Ethernet sau Gigabit  Ethernet, in functie de model) pentru conectarea camerelor IP, a calculatoarelor, etc. Switch-urile industriale sunt protejate de carcase cu rating IP40 de protectie impotriva factorilor externi (impotriva obiectelor straine solide mai mari de 1 mm diametru). Toate porturile PoE Ethernet pot alimenta dispozitivele conectate (dupa alimentarea comutatorului cu 48-50 VDC). Fiecare switch industrial a fost echipat cu un modul optic sau port SFP pentru transformarea mediului de transmisie catre fibra.

Vezi toata gama de Media convertoare PoE industriale din oferta DIPOL aici:

http://www.dipolnet.ro/oferta-fibra-optica-media-convertoare-poe-industrial,6583.htm

Bineinteles, vizitatorii din Bucuresti au putut asculta Robotul DIPOL cantaret (construit exclusiv cu produse din oferta noastra) si observa functionalitatea imprimantei 3D ATMAT SIGNAL, acestea fiind o atractie pentru publicul vizitator.

ATMAT Signal XXL este o imprimanta 3D inovatoare. O caracteristica distinctiva a imprimantei este suprafata de lucru foarte mare, permitand astfel utilizatorului sa creeze obiecte foarte mari.

Elemente distinctive:

  • Tehnologie imprimare: FFF,
  • Tipuri de filamentes: ABS, PLA, TPU, Nylon, PET, MoldLay, Laywood si altele
  • Dimensiuni maxime imrimare: 310x320x385 mm,
  • Dimensiuni externe: 570x620x765 mm,
  • Diametru duza: 0.4 or 0.8 mm (ambele duze incluse)
  • Diametru filament: 1.75 mm

Mai multe detalii aici: http://www.dipolnet.ro/imprimanta_3d_signal_atmat_xxl_570x620x765mm__P211561.htm