Experti de renume international in domeniul HR, prezenti la Conferinta Great People Inside Visionary HR, 9-10 octombrie 2019, Hotel Kronwell, Brasov Romania

Experti de renume international in domeniul HR, prezenti la Conferinta Great People Inside Visionary HR, 9-10 octombrie 2019, Hotel Kronwell, Brasov Romania

Peste 16.0 miliarde de dolari au fost investiti in tehnologia resurselor umane din anul 2009 pana in prezent, dintre care 6, 5 miliarde de dolari au fost investiti doar in ultimii doi ani. (Sursa: CB Insigts/cbinsights.com). Se preconizeaza ca, in acest ritm, sectorul global de management al resurselor umane (HRM) va ajunge la 30 miliarde de dolari pana in anul 2025.

Cu alte cuvinte, crearea de solutii inovatoare in HR este in plina expansiune iar domeniul resurselor umane experimenteaza in prezent un adevarat influx de inovatie. Peisajul afacerilor se schimba rapid datorita progresului tehnologic, a disruptorilor pietei si a incertitudinilor geopolitice.

Data fiind cantitatea de tehnologie utilizata in prezent la locul de munca, avem din plin de unde alege, dar aceasta este o problema in sine. Cu atat de multe tehnologii si date disponibile, nu stim cum sa le folosim cel mai bine sau sa le interpretam pe toate. Procesele trebuie, deci, simplificate. Datele pot fi esentiale pentru succesul afacerii, dar ce-i prea mult strica. In schimb, trebuie sa intelegem mai bine ce este si nu este util, concentrandu-ne asupra datelor importante. Mai putin inseamna mai mult, asa cum se spune.

Prin urmare, cum evolueaza mediul de lucru pentru a aborda aceste probleme? Si pot fi rezolvate acestea odata pentru totdeauna?

Cum ne putem asigura ca afacerile si angajatii nostri sunt pregatiti sa profite de ceea ce le ofera viitoarea lume a muncii?

Raspunsul la toate aceste intrebari dar si la multe altele il puteti afla participand la Conferinta Great People Inside “Visionary HR” ce va avea loc pe  9 si 10 octombrie 2019 la Hotel Kronwell Brasov.

Evenimentul aflat la cea a XVI-a editie este cel mai prestigios eveniment de resurse umane din Romania si aduce experti de renume international din Belgia, Olanda, Grecia, Statele Unite ale Americii dar si nume cunoscute din domeniul HR cu un background puternic in mediul de business romanesc, antreprenori, inovatori ce creeaza viitorul muncii.

Printre keynote speakerii acestei editii se vor afla nume celebre precum: Wilmar Schaufeli, unul dintre autorii modelului Job-Demands Resources, cel mai popular model din psihologia sanatatii organizationale. Principalul sau domeniu de cercetare este psihologia sanatatii ocupationale. Initial, el a fost interesat de domeniul stresului de la locul de munca si de burnout, ajungand sa se concentreze in prezent asupra sanatatii ocupationale, in special asupra engagement-ului angajatilor. Cu peste 500 de articole, capitole si carti scrise, Dr. Schaufeli este un cercetator foarte citat, plasandu-se in primii 1% din domeniul sau de activitate.

William G. Harris, CEO al Association of Test Publishers (ATP), asociatia comerciala care este lider global in domeniul creatorilor, dezvoltatorilor si utilizatorilor programelor de evaluare folosite in scopul educatiei, certificarii sau licentierii.  Pe langa faptul ca este un psiholog licentiat, Dr. Harris este si un promotor renumit la nivel international si expert in comunitatea de evaluarilor, specialist in zona de protectie a datelor, confidentialitate, copyright si standarde de evaluare bazate pe tehnologie. Responsabilitatile dr. Harris includ dezvoltarea si aplicarea planului strategic al ATP la nivel global.

Pe langa cele doua nume mari care vin pentru prima data la Conferinta Great People Inside, unul dintre cei mai de succes speakeri ai editiilor trecute revine in Romania, pentru a doua oara, la cererea expresa a publicului. Dan Hill, renumitul expert international in citirea microexpresiilor faciale prin intermediul instrumentului cunoscut datorita serialului “Lie to me” si bestseller-ului “Blink” isi va prezenta noile sale cercetari in cadrul evenimentului de la Brasov.

Faceti cunostinta cu liderii care nu doar gandesc solutii pentru schimbarile ce ne asteapta, dar pun si bazele viitorului inca de acum.

Parteneri ai evenimentului: Polipol, Automobile Bavaria Group, ICF Romania, Tuborg, Total Soft, Benefit Systems, AON Romania, Exim Bank, Autonom Rent A Car, Romanian Software, Exelo, Druid, Sanopass, Niran Cosmetics, Kirchhoff AUTOMOTIVE, Target Executive Search,  Diversitas Group Romania, ICCO, 3 minutesjobs.com, Rentrop & Straton, 123 Travel, Tchibo, Harmopan, Heidi Chocolat, Gyermelyi, Camera de Comert si Industrie Brasov, AHK -Camera de Comert si Industrie Romano-Germana.

Parteneri media ai evenimentului: EM360, Kiss FM, Rock FM, Radio Guerilla, Pretul Zilei, Brasovultau.ro, Monitorul Expres, 4Career, Learn&Go, Oameni si Companii, Transilvania Expres, mytex.ro, Revista Metropola, Grupul Iubim Brasovul

Pentru mai multe detalii despre eveniment va rugam accesati pagina: http://greatpeopleinside.com/conference2019/

Persoane de contact:

Laura Dragne -Director Comunicare: Laura.dragne@greatpeopleinside.com;

Vlad Matei –Specialist Relatii Publice: Vlad.matei@greatpeopleinside.com

www.greatpeopleinside.com