GEZE participa la Targul BAU 2019 cu noi solutii pentru cladiri inteligente

GEZE participa la Targul BAU 2019 cu noi solutii pentru cladiri inteligente

GEZE, lider in sisteme premium de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranta, anunta participarea la Targul mondial pentru arhitectura, materiale si sisteme BAU, ce va avea loc in perioada 14 – 19 ianuarie 2019, in Munchen.

In 2019, participarea la cel mai important targ comercial pentru constructii reprezinta o oportunitate de a ne expune noile solutii de integrare si management al sistemelor automate cu care reusim sa anticipam cerintele pietei actuale. Scopul nostru este de a sprijini clientii si partenerii in toate fazele ciclului de viata al unei cladiri, cat si de a oferi cele mai potrivite produse ce asigura un control inteligent al intregii constructii”, explica Vlad Stanislav, Directorul General GEZE Romania.

Solutii automatizate care comunica deschis si inteligent

In cadrul targului BAU 2019, GEZE prezinta o serie de solutii inovatoare de management si interconectare a cladirii, prin care usile, ferestrele si sistemele de siguranta pot fi integrate si monitorizare dintr-o singura sursa. GEZE Cockpit este unul dintre noutatile de referinta, un centru de vizualizare, monitorizare si de control al sistemelor GEZE, asigurand astfel o gestionare inteligenta a cladirii. In plus, acesta indeplineste o functionare in conditii de siguranta si o optimizare a consumului de energie si a functionalitatilor.

Noi evolutii in tehnologia usii si a ferestrelor

Un nou modul de interfata permite ferestrelor automate sa fie protejate inteligent cu ajutorul senzorilor. Acesta poate fi combinat cu toate unitatile din seria GEZE IQ. Un nou panou de control pentru o instalare rapida va fi prezent la standul GEZE de la BAU 2019.

O alta solutie inteligenta si inovatoare este noua versiune de amortizoare din gama GEZE ActiveStop. Sistemul asigura o interactiune confortabila in care deschiderea si inchiderea usilor batante de interior este controlata si silentioasa, oferind posibilitatea mentinerii usii in pozitii variabile. Datorita adancimii de integrare cu valori minime, amortizorul indeplineste cele mai stricte cerinte de proiectare, iar astfel devine invizibil in aproape orice foaie de usa.

Targul mondial de arhitectura, materiale si sisteme – BAU – este cel mai important eveniment pentru industria de constructii. Expozitia va avea loc la Messe, München, in perioada 14-19 ianuarie 2019, prezentand sisteme pentru constructii comerciale si rezidentiale, cat si pentru interioarele acestora, in 18 hale. Pe o suprafata de 200.000 m² se asteapta un numar de 2.200 de expozanti din aproximativ 45 de tari si peste 250.000 de vizitatori din intreaga lume. La fiecare doi ani, Targul BAU reuneste liderii de piata ai industriei care isi prezinta gama variata de produse si servicii ce vin in intampinarea tuturor tipurilor de cladiri.

Despre GEZE

Infiintata in 1863, compania GEZE GmbH se numara printre cei mai prolifici dezvoltatori si producatori de sisteme de actionare a usilor si ferestrelor si de tehnologie de siguranta.

In prezent, grupul detine 30 de subsidiare la nivel mondial si peste 2.800 de angajati. In Romania, GEZE este prezenta din 2004, functionand ca subsidiara independenta din anul 2010, cu o cifra de afaceri de peste 4 milioane de euro. GEZE ofera o gama larga de produse formata din sisteme de usi automate – batante, glisante si rotative, amortizoare, constructii din sti-cla, instalatii de evacuare a fumului si a caldurii (RWA), sisteme de siguranta, precum si sis-teme de ferestre si de ventilare.

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul GEZE Romania: www.geze.ro