Google ne permite acum sa apelam persoane direct din aplicatia Gmail

Google ne permite acum sa apelam persoane direct din aplicatia Gmail

Google a anuntat ca vom putea participa la intalniri si apeluri audio in Google Chat prin aplicatia Gmail pe Android si iOS

Google pare ca incearca din nou sa creeze o aplicatie de chat adaugand apeluri vocale si video la Gmail, una dintre cele mai populare aplicatii ale sale. Dupa integrarea Google Meet, Google ne ofera acum posibilitatea sa efectuam apeluri vocale si video prin aplicatia Gmail. Astfel, putem trece de la chat la un apel video sau audio atunci cand avem nevoie.

Functia este disponibila pentru chat-uri unu-la-unu, astfel incat o persoana se poate conecta doar cu o singura persoana, la un moment dat. Google isi propune sa le faciliteze angajatilor conectarea rapida cu colegii de munca.

Patru comenzi rapide sunt disponibile in meniu, in partea de jos a aplicatiei Gmail, si anume Mail, Chat, Rooms si Meet. Putem selecta pictograma telefon sau video din coltul din dreapta sus al unui chat unu-la-unu pentru a suna direct pe cineva. Pentru a participa la un apel, selectam telefonul sau cipul video din chatul unu-la-unu. Aplicatia va afisa un banner al persoanei cu care participam la un apel, iar apelurile pierdute vor fi indicate cu o pictograma rosie de telefon sau video in conversatie si in lista de chat.