(P) Hoya BlueControl – extra confort pentru ochii tai intr-o lume digitala. Acum, cu – 25% reducere.

(P) Hoya BlueControl – extra confort pentru ochii tai intr-o lume digitala. Acum, cu – 25% reducere.

In perioada 01 decembrie – 29 februarie 2016 poti achizitiona lentilele Hoya Blue Control cu 25% reducere. Adreseaza-te celui mai apropiat magazin de optica si solicita detalii despre lentilele Hoya Blue Control.

Despre HOYA Blue Control

Intri in contact cu numeroase ecrane digitale in viata de zi cu zi? Fara sa iti dai seama, ochii tai sufera foarte mult in aceasta era digitala. In mod constant, verificam telefonul mobil, tableta, lucram sau ne jucam pe calculator sau privim emisiunile preferate la televizor. Expunerea pe termen lung la lumina albastra a acestor ecrane iti poate provoca oboseala oculara si poate avea un impact negativ asupra somnului, contribuind la deteriorarea retinei.

Fiind constienti ca traim intr-o era digitala si, prin urmare, oamenii se expun din ce in ce mai mult la lumina albastra a dispozitivelor digitale, expertii HOYA au dezvoltat cel mai performant tratament antireflex de pe piata – Blue Control – care previne stresul ocular.

Lentilele HOYA Blue Control reduc efectul de stralucire si intensifica contrastul, ofera o vedere mai confortabila si relaxata, ofera o perceptie mult mai naturala a culorilor. Rezultatul? Ochii mai relaxati si mai sanatosi.

Lentilele antireflex Hoya Blue Control sunt intotdeauna disponibile in combinatie cu Hi-Vision LongLife. Lentilele acoperite cu Hi-Vision LongLife s-au dovedit a fi cu peste 29% mai rezistente in ceea ce priveste durabilitatea decat tratamentul competitor situat pe locul al doilea si au si cele mai bune proprietati de curatare, conform testelor realizate in august 2015 de catre NSL Analytical Services Inc. – un laborator independent de testare a materialelor din Ohio, SUA, specializat in testarea lentilelor optice.

Despre HOYA

Fondata in 1941 in Tokyo, Japonia, HOYA este o companie globala med-tech si furnizor lider de high-tech si produse inovatoare medicale. HOYA este activa in domeniul sanatatii si al tehnologiei informatiei, furnizand ochelari de vedere, endoscoape medicale, lentile, precum si componente cheie pentru dispozitive semiconductoare, ecrane LCD si HDD-uri. Cu peste 150 de birouri si filiale in toata lumea, HOYA are in prezent o forta de munca multinationala de peste 34.000 de persoane.

Pretuieste-ti vederea! Achizitioneaza pana pe 29 februarie 2016 lentilele Hoya Blue Control+ Hi-Vision LongLife la un pret redus cu 25% si bucura-te fara griji de tehnologia digitala!

Mai multe detalii, gasesti pe :

http://www.bluecontrol.ro/HOME