(P) Hoya – inovatie in materie de optica medicala

(P) Hoya – inovatie in materie de optica medicala

Compania Hoya se numara printre cei mai renumiti producatori mondiali de lentile de ochelari si produse optice. Hoya proiecteaza cele mai noi design-uri de lentile si le aplica la cele mai subtiri si mai durabile materiale optice, iar confortul vizual este completat de renumitele tratamente antireflex sau de protectie.

Hoya si-a inceput activitatea pe piata romaneasca din septembrie 1999 prin intermediul unui distribuitor local. Cu obiectivul de a furniza cele mai bune servicii de optica si de a dezvolta piata locala de optica, Hoya a decis sa creeze propria sucursala in Romania, incepand cu data de 1 iulie 2013.

Cabinetele si magazinele de optica medicala, precum si consumatorii pot cunoaste mai bine tipurile de lentile de ochelari si tratamente produse de Hoya, prin intermediul site-ului http://www.hoya.ro

Tipuri de lentile de ochelari Hoya

  • Lentile progresive din gama Hoyalux iD si TrueForm. In ultimii ani, Hoya a dedicat o mare parte din cercetarea in domeniul perfectionarii lentilelor progresive. Cele mai recente evolutii se concentreaza pe cresterea stabilitatii, in special in timpul deplasarii, oferind vedere perfect clara in toate directiile si la toate distantele. Lentilele progresive Hoyalux iD s-au bucurat si de recunoasterea specialistilor in domeniu, primind in 2014 doua medalii de aur la festivalul international OPTYKA 2014 din Polonia si premiul „Lentila Optica a Anului” pentru Hoyalux iD MyStyle V+, in Marea Britanie, in cadrul „Optician Awards”.
  • Lentile cu design monofocal, pentru tratarea miopiei, hipermetropiei si astigmatismului. Nulux Active este ultima inovatie cu design monofocal Hoya care ofera un suport de acomodare, ceea ce va permite sa lucrati mai bine si mai mult timp.
  • Lentile pentru interior. Lentile de ochelari pentru calculator si pentru citit, care ofera o vedere clara, relaxata si un camp vizual larg pentru zona intermediara.
  • Lentile colorate pentru ochelari de soare, ochelari pentru diferite activitati (sport) sau pentru ochelarii de zi cu zi. Ofera protectie impotriva luminii puternice si imbunatateste claritatea vederii.
  • Lentile fotocromatice care reactioneaza rapid in functie de intensitatea luminii (in special in aer liber) revenind rapid la culoarea initiala  (intrarea intr-o incapere), oferind maximum de confort in orice circumstanta.

Calitatea materialului unei lentile poate fi confirmata doar in combinatie cu tratamentele sale. Hoya este renumita pentru toate cercetarile si dezvoltarile pe care le-a intreprins pentru a produce cele mai performante tratamente antireflex si tratamente UV.

Lentilele de ochelari Hoya sunt fabricate cu cea mai mare grija si precizie si corespund celor mai stricte standarde optice, estetice si de calitate. Datorita unei investitii extinse in cercetare si dezvoltare, gama de lentile de ochelari Hoya ofera o solutie perfect potrivita pentru fiecare purtator.

Pentru mai multe informatii, accesati site-ul Hoya.ro.