(P) HOYA Vision Care deschide o filiala in Turcia

(P) HOYA Vision Care deschide o filiala in Turcia

UITHOORN, 14 Septembrie 2015 – Divizia HOYA Vision Care, un jucator cheie pe piata mondiala a lentilelor oftalmice, are placerea de a anunta lansarea HOYA Turkey Optik Lens San. Tic. AS, ca afiliat al HOYA Vision Care Europa.

Filiala a fost creata pentru a aduce servicii mai bune si pentru a dezvolta piata locala de optica medicala. HOYA prevede oportunitati mari de dezvoltare in Turcia si planuieste sa deschida si un laborator de fabricare a lentilelor, care ar putea fi pe deplin operational in ianuarie 2016. HOYA si-a distribuit pana acum produsele in Turcia printr-un distribuitor local.

Dna. Nilufer Ozkan, noul manager general HOYA Turcia, a declarat: „Asteptam cu nerabdare sa ne servim direct clientii. Prin combinarea inaltelor standarde internationale HOYA cu laboratorul nostru de ultima ora, ne-am propus sa extindem reputatia si succesul pe care brandul HOYA l-a construit de-a lungul anilor. Avem relatii stranse cu clientii nostri si suntem extrem de angajati in imbunatatirea experientei lor cu materiale pentru lentile de cea mai buna clasa, cu designuri si tratamente de suprafata pentru lentile, sustinute de capacitatile noastre de productie locala. „

DL. Hans Werquin, CEO al HOYA Vision Care Europa, a adaugat: “Suntem extrem de mandri ca am reusit sa instituim o filiala in Turcia. HOYA  pune mare pret pe proximitatea fata de clienti – oferindu-le acces rapid la ultimele inovatii si tehnologii si suport direct – si pe construirea de parteneriate de afaceri.  Prin prezenta in Turcia, ne putem consolida aceasta relatie si  putem pune bazele unei cresteri viitoare.”

Despre HOYA

Fondata in 1941 in Tokyo, Japonia, HOYA este o companie globala med-tech si furnizor lider de high-tech si produse inovatoare medicale. HOYA este activa in domeniul sanatatii si a tehnologiei informatiei, furnizand ochelari de vedere, endoscoape medicale, lentile, precum si componente cheie pentru dispozitive semiconductoare, ecrane LCD si HDD-uri. Cu peste 150 de birouri si filiale in toata lumea, HOYA are in prezent o forta de munca multinationala de peste 34.000 de persoane.

Pentru informatii suplimentare

HOYA Vision Care Europa, Dna. Marijn de Winter, E-mail: press@hoya.eu

Tekefon: +31 297 514 225

Site web: www.hoya.eu