Jad Flamande aduce bicicletele Casadei in Romania!

Jad Flamande aduce bicicletele Casadei in Romania!

Brandul Casadei ajunge in premiera in Romania, prin intermediul Jad Flamande, consecinta a parteneriatului de exclusivitate recent incheiat! De acum iesirile in parc, plimbarile urbane sau drumetiile iti vor oferi noi perspective asupra bucuriilor vietii.

Este binecunoscut faptul ca italienii sunt pasionali in tot ceea ce fac. Fie ca vorbim despre ciclism ca fiind o activitate recreationala, fie ca o facem privindu-l ca pe un sport de performanta, in Italia aceasta activitate se bucura de milioane de practicanti.

Cicli Casadei este o afacere de familie care a luat nastere la inceputul anilor 1980 intr-un sat din provincia Ferarra, Italia, avandu-i drept fondatori pe Giancarlo si Rosanna Casadei. Caracterul pasional si dragostea pentru ciclismul de orice fel al italienilor nu puteau produce altceva decat biciclete de cea mai buna calitate. Calitatea componentelor folosite la fabricarea bicicletelor Casadei este certificata potrivit celor mai avansate standarde tehnologice. Procesul tehnologic cunoaste o continua dezvoltare!

Diversitatea modelelor pe care le punem la dispozitia clientilor nostri acopera o plaja larga de caracteristici. Ne adresam in egala masura copiilor (initiati sau nu), adolescentilor si adultilor. Bicicletele urbane, pliabile, Mountain Bike, BMX,  Fat Bike, stau la dispozitia preferintelor tale!

Dintre numeroasele beneficii pe care le aduce sanatatii fizice si psihice mersul pe bicicleta enumeram arderea caloriilor, tonifierea musculaturii, intarirea sistemului imunitar, eliminarea stresului!

Nu ezita, comanda azi bicicleta care ti se potriveste! Efectele benefice si multe bucurii nu vor intarzia sa apara!