LAPP Romania isi mareste capitalul social la 3 milioane de euro

LAPP Romania isi mareste capitalul social la 3 milioane de euro

LAPP Romania, subsidiara grupului LAPP, lider de solutii integrate si produse recunoscute in domeniul cablurilor si tehnologiei de conectare, cu sediul in Stuttgart, Germania, isi continua povestea de succes pe piata romaneasca, cu o decizie de majorare a capitalului social al LAPP Romania cu 2 milioane de euro.

Astfel, ca un semn puternic de incredere si sprijin, LAPP Holding AG, impreuna cu familia Lapp, au decis sa creasca capitalul total al filialei locale romanesti la 3 milioane de euro, ceea ce este remarcabil in randul companiilor de acest tip pe piata romaneasca.

„Majorarea capitalului social al companiei vine intr-un moment de crestere a companiei pe piata locala, cat si la nivel global si demonstreaza sustinerea neconditionata de care se bucura in randul actionarilor. Acest pas pregateste totodata LAPP Romania pentru urmatoarea perioada, in care ne propunem ca business-ul sa aiba o expansiune impresionanta si este o garantie a stabilitatii companiei, atat in fata clientilor, cat si a partenerilor de afaceri. Pentru anul 2019, ne-am propus consolidarea pozitiei pe piata producatorilor de cabluri si accesorii pentru cabluri si ne vom concentra pe imbunatatirea serviciilor si produselor oferite clientilor LAPP Romania”, declara Dan Ionas, Director de Vanzari si Marketing LAPP Romania.

7 ani de activitate in Romania, 40.000 de produse, mii de clienti

Compania LAPP activeaza pe piata din Romania incepand cu anul 2012, piata principala reprezentand-o masinariile industriale, automatizarea fabricilor si sectorul energetic.
LAPP Romania se bucura de o crestere sustinuta si pozitiva, cu o baza de clienti solida, numarul produselor standard din portofoliu ajungand la 40.000 de articole.

Cele 8 branduri de produse reprezinta: cabluri de forta si comanda OLFLEX ®, cabluri de fibra optica HITRONIC ®, cabluri industriale pentru Ethernet – ETHERLINE®, sisteme de transmitere date UNITRONIC®, conectori industriali EPIC®, presetupe SKINTOP®, sisteme de tuburi de protectie si sisteme lant portcablu SILVYN®, sisteme de marcare si etichetare FLEXIMARK® pentru marcarea cablurilor, unelte si accesorii pentru cabluri.
LAPP Romania ofera servicii la cel mai inalt nivel standard. Aceasta include asistenta tehnica in alegerea solutiei optime pentru maximizarea performantelor tehnice si minimizarea costurilor; livrare la nivel mondial si livrare rapida la nivel local, indiferent cat de complexe sau speciale ar putea fi cerintele; flexibilitate pentru a satisface cele mai diverse nevoi ale clientilor.

Inovatii pentru viitor

Crearea solutiilor pentru comunicatiile industriale reprezinta unul dintre subiectele principale pentru grupul LAPP anul acesta si in viitor. „Solutiile de conectare pentru automatizarile industriale sunt coloana vertebrala a Industriei 4.0 sau a Industrial Internet of Things (IIOT). Acestea au fost – si continua sa fie – un punct central in strategia companiei LAPP”, explica Dan Ciortea, Manager de Produs LAPP Romania

De exemplu, ETHERLINE® TORSION Cat. 7, produs din portofoliul LAPP, este primul cablu rezistent la torsiune si compatibil cu PROFINET® Cat.7. Cablul de mare viteza pentru Ethernet industrial poate transfera date pana la 10 Gbit intr-o banda de frecvente de pana la 600 MHz – un beneficiu extrem de relevant pentru aplicatiile din industria automotive si robotica, unde sunt foarte frecvente volumele mari de date de la senzori sau camere de inalta rezolutie – o cerinta esentiala pentru Industria 4.0.

Din anul 2017, LAPP ofera, de asemenea, pentru prima data componente active de retea pentru sisteme industriale Ethernet, denumite ETHERLINE® ACCESS.

Previziuni pozitive pentru anul financiar curent

LAPP Romania anticipeaza o crestere continua in toate regiunile pentru anul financiar 2018-2019. Compania se asteapta la o dezvoltare semnificativa datorata cererii tot mai mari de sisteme de transmitere a datelor, printre alti factori. In plus, dezvoltarea globala prin achizitionarea companiilor finlandeze SKS Automaatio si SKS Connecto reprezinta un avantaj. Cu SKS Automaatio – ca lider in crearea de solutii de automatizare si asamblarea cablurilor – LAPP isi consolideaza pozitia in aceste domenii.

Ales Vaicenbacher, Director General al LAPP Romania, completeaza expansiunea companiei pe care o reprezinta: „In Romania avem o echipa de profesionisti, cu cea mai buna expertiza tehnica de pe piata. Alaturi de disponibilitatea globala a produselor si de eficienta aproape imediata, oferim fiabilitate. Clientii nostri apreciaza solutiile personalizate, in timp ce angajatii nostri puternic motivati vor continua sa ofere cea mai buna performanta in cursul anului financiar curent. Am facut impreuna o treaba minunata si suntem convinsi ca LAPP Romania va contribui in mare masura la succesul LAPP si in viitor.”

Contact media:
Victoria Rece, Specialist Marketing LAPP Romania
E: victoria.rece@lappkabel.ro
M: +40746 176 765