(P) Lego, un brand cu traditie

(P) Lego, un brand cu traditie

Acum mai bine de 100 de ani, au aparut primele cuburi din lemn, care se imbinau intre ele, pentru a crea diverse forme si a pune la incercare imaginatia celor mici. Mai tarziu, in Danemarca, au inceput sa se fabrice primele cuburi din plastic. In ziua de azi, Lego este unul din cei mai cunoscuti producatori de jucarii din lume. Insa, Lego nu inseamna doar jucarii obisnuite, ci o forma extraordinara de a-i ajuta pe copii sa se dezvolte, sa creeze, sa construiasca conform modelelor sau asa cum le dicteaza propria lor imaginatie.

Copiii din toata lumea adora micile cuburi din plastic, disponibile in toate culorile si formele. Mai mult, Lego a creat si mici persoanje, pentru fete si baieti, care sa ii ajute pe copii sa “inventeze” povesti intregi alaturi de Darth Vader sau Andreea si Stephanie. Desigur, toti parinti trebuie sa stie cine sunt personajele mai sus aminte.

Trebuie sa mai stiti ca oricarui copil ii plac jocurile de Lego. Este, probabil, printre putinele cadouri cu care nu puteti da gres atunci cand e ziua celui mic, de Craciun sau cu oricare alta ocazie deosebita. De asemenea, ca un sfat pentru cei care nu au copii, dar trebuie sa faca un cadou, astfel de jucarii sunt ideale si este imposibil sa nu le placa.

Inventivitatea si grija celor de la Lego, i-a facut sa creeze jocuri Lego pentru diferite grupe de varsta. La magazinul online Dwyn puteti gasi jocuri diverse, pentru toate gusturile.

Astfel, pentru copiii cu vrasta cuprinsa intre 1 an si 5 luni si 3 ani, puteti cumpara Lego Duplo Primul autobuz, special creat pentru varste asa de mici. Piesele sunt mari si nu exista pericolul de a fi ingerate de catre copii, chiar daca le baga in gurita. De asemenea, cele 6 piese ale autobuzului sunt rotunjite, astfel incat cei mici nu se pot rani. Aspectul jocului este distractiv si captivant, in special prin culorile vii si placute.

Pentru copiii mai mari, puteti achizitiona jocuri Lego precum Echipa de minerit, special pentru baieti sau, pentru fete, Lego Friends Dormitorul Miei. Cei mici vor fi incantati si, avand cat mai multe jocuri, vor putea combina piesele intre ele si vor avea o activitate frumoasa si educativa.