Noile televizoare Samsung SUHD revolutioneaza experienta de vizionare

Noile televizoare Samsung SUHD revolutioneaza experienta de vizionare

 Samsung Electronics Co., Ltd. A lansat pe 6 ianuarie 2015 la Bucuresti, noile modele de SUHD TV. Noua tehnologie ofera atat o calitate superioara a imaginii prin contrast puternic si culori vibrante, cat si o varietate larga de noi functiuni si design curbat elegant, toate facute sa ofere o experienta de vizionare inedita. De asemeni, telespectatorii vor avea acces mai usor si mai rapid la continutul lor preferat prin noile functii smart, bazate pe sistemul de operare Tizen.

Calitatea superioara a imaginii

Inovatiile la  nivelul contrastului si luminozitatii sunt atinse prin tehnologia de redare SUHD si prin tehnologia prietenoasa cu mediul pe baza de nanocristale, astfel oferind telespecatorilor o varietate extinsa a celor mai pure culori. Luminozitatea imaginii este analizata automat pentru a regla consumul efiient de energie, fara insa a afecta contrastul sau claritatea culorilor.

Designul curbat sofisticat

Unicitatea experiente de vizionare este data mai ales de inovatia designului curbat, inspirat de tehnologia din alte domenii cum ar fi arta sau arhitectura, sau de curente moderne si minimaliste. Ramele cu design Chamfer ofera mai multa profunzime ecranului, dar si un aspect artistic cand este montat pe un perete; iar designul texturat de pe spatele televizorului asigura eleganta acestuia indiferent de unghiul din care este privit.

Experienta de vizionare a noului Smart TV

Prin folosirea sistemului de operare Tizen, Smart TV-urile Samsung ofera atat o gama mai variata de posibilitati in ceea ce priveste alegerea continutului, cat si o platforma open-source pentru dezvoltarea aplicatiilor web standard pentru TV.

Noua interfata Samsung permite accesarea mai eficienta si mai usoara a continutului, fiind mai intuitiva, afisandu-se intr-o singura fereastra si tinand cont de alegerile anterioare.

Continutul video de pe internet va putea fi impartasit de catre utilizatori cu ajutorul noii platforme Milk Video, oferind o galerie a celor mai vizualizate si mai interesante videoclipuri.

Briefing on TV – este o functiune ce va functiona pe post de alarma si prin care televizorul poate fi sincronizat cu dispozitive mobile Samsung, pentru afisarea informatiilor ce tin de calendar sau vreme.

Trei noi serii de televizoare SUHD: JS9500, JS9000 si JS8500, vor fi puse la dispozitie de Samsung cu  noi dimensiuni de ecran, cuprinse între 48 si 88 inci, pentru a te putea bucura de o experienta TV inedita.

 sursa: samsung.com