Noul instrument de plata MediHelp revolutioneaza pachetele de beneficii oferite prin asigurarile de sanatate

Noul instrument de plata MediHelp revolutioneaza pachetele de beneficii oferite prin asigurarile de sanatate

MediHelp International anunta introducerea unui instrument de plata care revolutioneaza industria asigurarilor de sanatate. Din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor pregnante ale persoanelor asigurate, de a fi cat mai aproape de beneficiari atunci cand au nevoie de suport si de a le oferi solutii cat mai simple de accesare a beneficiilor asigurarii, MediHelp pune la dispozitia clientilor sai instrumentul de plata MediHelp Card.

Acest instrument are scopul de a reduce timpul de colectare si completare a documentelor necesare unei cereri de despagubire, astfel incat beneficiarul sa poata accesa serviciile medicale de care are nevoie fara intarziere. De asemenea, cardul de plata MediHelp ofera posibilitatea accesarii serviciilor medicale fara a fi nevoie ca beneficiarul sa achite costurile din propriile resurse financiare, eliminandu-se, astfel, timpul de asteptare pentru rambursarea acestora. Instrumentul de plata poate fi folosit pentru plata serviciilor medicale de pana la 500 de euro.

MediHelp ramane fidel beneficiilor furnizate clientilor sai, astfel incat, procesul de accesare a acestoraeste orientat catre nevoile asiguratilor. Astfel, tot ceea ce trebuie sa faca pacientul este sa se programeze la clinica si la doctorul specialist dorit, ca mai apoi sa contacteze departamentul dedicat Customer Care din cadrul MediHelp International. Aici, solicitarile vor fi examinate cu atentiede catre membrii departamentului, iar ca urmare a analizei, cardul va fi incarcat cu suma necesara achitarii serviciului medical,

explica Zahal Levy, Presedintele MediHelp International.

Cardul de plata MediHelp vine in ajutorul clientilor prin simplificarea procedurii de accesare a asigurarii, oferind posibilitatea de a plati costurile direct la furnizorul medical ales. Astfel, prin aceasta masura, compania a eliminat ingrijorarea asiguratilor sai referitoare la  plata costurilor aferente serviciilor medicale accesate. Pachetele de asigurare privata de sanatate cu acoperire internationala oferite de catre MediHelp faciliteaza accesul la asigurare oriunde in lume. Aceasta optiune ofera certitudinea faptului ca beneficiarii au acces la servicii medicale indiferent de locatia in care se afla, prin reteaua AXA- Global Healthcare, formata din 1,4 milioane de furnizori medicali de pe tot globul.

MediHelp International este cel mai important furnizor de asigurari private de sanatate  cu acoperire internationala din Europa Centrala si de Est si este prezent pe piata de peste 15 de ani. Cu reprezentante in Romania, Ungaria, Polonia si Bulgaria, MediHelp International imbina, cu succes, asigurarea internationala de sanatate cu asistenta medicala, in beneficiul clientilor sai.