Nu rata promotiile la ceasuri de pe Ceasmania.ro

Nu rata promotiile la ceasuri de pe Ceasmania.ro

Cand vreau sa cumpar pentru mine ceasuri dama sau pentru partenerul meu de viata ceasuri de barbati, de fiecare data caut site-uri pe care sunt anumite promotii pentru a cumpara ceasuri  la reducere. Si, de cele mai multe ori si gasesc astfel de site-uri.

Un site pe care gasesc de fiecare data promotii foarte tentante la ceasuridemina e Ceasmania.ro. Chiar acum pe acest site sunt reduceri substantiale la o multime de ceasuri.

Foarte mari reduceri sunt la ceasurile Guess. De exemplu, ceasul barbatesc Guess ESCROW W0795G4 are o reducere de 45%. E un ceas fashion care functioneaza cu ajutorul unui mecanism de tip quartz. In privinta carcasei, aceasta este rotunda, din otel inoxidabili, argintie. Latimea este de 44 mm, inaltimea de 44 mm si grosimea de 9 mm. Geamul carcasei este din cristal mineral. Acest model are display analog si indica ora, minutele si secundele. In privinta curelei, aceasta este din materiale textil de culoare albastra.

Un alt ceas barbatesc Guess care are o reducere tot de 45% este Guess Wafer W70016G2. Acesta este un model de ceas elegant care ii incanta pe multi barbati. E preferatul meu din ceasurile barbatesti de la Guess si vreau sa i-l cumpar cadou partenerului meu de ziua lui. L-a vazut si el pe site si i-a placut mult. Carcasa este tot rotunda, din otel inoxidabil, ca la modelul anterior, doar ca e cu 1 mm mai mica atat in privinta latimii si inaltimii, cat si in privinta grosimii. Displayul este analog si afiseaza ora, minutele, secundele si data. Cureaua la acest model este din piele maro. E un ceas care arata incredibil de bine.

Pe Ceasmania.ro vei gasi mult mai multe ceasuri la reducere. Grabeste-te sa intri si sa cumperi, deoarece la foarte multe modele mai este o singura bucata.