Oferta BELHER STUDIO –   MONTAJ GRATUIT pentru orice tip de Extensii Belher din Par Natural Remy

Oferta BELHER STUDIO – MONTAJ GRATUIT pentru orice tip de Extensii Belher din Par Natural Remy

Cu ocazia lansarii salonului specializat in montarea tuturor tipurilor de extensii si peruci, BELHER propune clientelor sale o oferta de nerefuzat:

MONTAJ GRATUIT pentru orice tip de Extensii Belher din Par Natural Remy!

Vino in magazinul-concept BELHER, alege extensiile din par natural Remy preferate si bucura-te de MONTAJ GRATUIT in perioada 12 – 17 decembrie 2016.

Daca iti doresti un par lung si bogat sau o schimbare de look spectaculoasa de Sarbatori, te asteptam cu drag pe Bd. Pache Protopopescu, nr. 6,  parter, sector 2, Bucuresti, la Belher Studio!

Oferta este valabila pentru orice tip de extensii din par natural Remy: extensii clip-on, tape-on, micro-ring, nano-ring, cheratina, extensii cusute, trese si mese de par, cozi de par sau breton.

Consultantii nostri te vor ajuta sa alegi tipul de extensii si culoarea potrivita pentru tine.

Pentru detalii si programari, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0722 466 444 sau prin email (office@belher.ro).

Despre Extensiile din Par Natural Remy de la BELHER

Extensiile de Par 100% Natural Remy sunt considerate a fi de cea mai buna calitate, deoarece cuticulele firelor de par sunt pastrate intacte. Acestea sunt orientate manual in aceeasi directie, pentru a se evita incurcarea/incalcirea parului, cum se intampla in cazul extensiilor de par natural Non-Remy. Ratia parului este de 95/5 (cea mai mare ratie existenta pe piata extensiilor de par), ceea ce inseamna ca parul este de aproximativ aceeasi lungime. Astfel densitatea parului se pastreaza de la baza pana la varfuri, cu scopul de a elimina aspectul inestetic de par filat si subtiat.

Extensiile se pot coafa, vopsi sau nuanta.

BELHER iti ofera certificat de autenticitate si calitate pentru orice tip de extensie din par natural Remy.

DESPRE BELHER

BELHER activeaza ca importator si distribuitor de extensii si peruci din par natural Remy sau din par sintetic de calitate superioara, inca din 2007. Extensiile din par Remy au cea mai buna calitate de pe piata si vin insotite de un certificat de autenticitate.

Din magazinul nostru fizic si din magazinul online, puteti achizitionare extensii si peruci, atat din par natural Remy, cat si din fibra sintetica termorezistenta, precum si cozi din par natural sau sintetic, breton si accesorii. De asemenea, va propunem si aparate de cofat profesionale (ondulatoare, perii, uscatoare de par).

Odata cu lansarea salonului, in data de 7 decembrie 2016, Belher devine locul unde primesti servicii complete: achizitionare extensii, peruci si aparate de coafat, consiliere in achizitionare, servicii de montaj pentru extensii si peruci, precum si servicii de coafat profesionale.

 Ne gasesti online aici:

Magazin online: http://www.belher.ro

Facebook: https://www.facebook.com/BelHer.ro

Youtube: https://www.youtube.com/+BelHerBucuresti

Instagram: https://www.instagram.com/belher.ro/

Pinterest: https://ro.pinterest.com/BelHerLoveHair/

G+ : https://plus.google.com/+BelHerBucuresti