(P) Optiblu anunta lansarea campaniei „Inapoi la scoala”

(P) Optiblu anunta lansarea campaniei „Inapoi la scoala”

 

 

 

Bucuresti, 8.09.2015

Optical Network, operatorul lantului de magazine OPTIblu, lider incontestabil al pietei de optica medicala din Romania anunta lansarea campaniei nationale „Inapoi la scoala” adresata copiilor intre 5-14 ani.

“Prin aceasta campanie dorim sa semnalam importanta efectuarii unui consult oftalmologic cat mai timpuriu in cazul celor mici. Aproximativ 10% dintre prescolari si 25% dintre scolari au probleme de vedere care ii impiedica sa se dezvolte armonios si sa exceleze in mediul scolar. Un consult oftalmologic la o varsta frageda poate corecta sau trata cu succes  unele afectiuni ale ochiului, acest lucru fiind posibil doar in cazul in care afectiunea este descoperita la timp. La aceasta varsta, comunicarea unor probleme de vedere de catre copii poate intampina dificultati, asadar existenta unei vederi slabe poate fi identificata de catre parinti prin anumite simptome, cum ar fi sensibilitatea la lumina, inclinarea capului, clipire excesiva, diagnosticul final fiind insa determinat numai cu ajutorul medicilor oftalmologi.”  a declarat Oana Lazar, Director de marketing OPTIiblu.

Aproximativ 80% din procesul de invatare la copii se realizeaza vizual, aducand o importanta semnificativa vederii in cazul scolarilor precum si vederii in timpul orelor de curs. Tocmai de aceea, OPTIblu lanseaza campania “Inapoi la scoala” adresata in special parintilor!

In perioada 1 septembrie 2015– 12 octombrie 2015, toti copiii cu varste cuprinse intre 5-14 ani beneficiaza de 20% discount la comanda completa de ochelari de vedere, oferta ce cuprinde: consultatie, rama, lentile, montaj.


Voucher-ul  de discount poate fi descarcat de aici: http://www.optiblu.ro/wp-content/uploads/2015/09/Voucher-Septembrie.pdf si vino cu el in magazinul OPTIblu!

Cititi mai multe despre campanie aici:  http://www.optiblu.ro/campania-back-to-school-2015/

Locatia magazinelor OPTIblu din tara poate fi consultata aici: http://www.optiblu.ro/magazine/

Despre OPTIblu

Optical Network a fost infiintata in anul 2004, in prezent fiind liderul pietei de optica medicala in Romania.  Divizia de retail opereaza reteaua OPTIblu cu 27 magazine, dintre care 15 magazine in Bucuresti si 12 in alte orase din tara. Compania detine o importanta divizie de distributie,  autorizata sa comercializeze marci consacrate de rame vedere si ochelari soare, precum: Gucci, Dior, Dolce&Gabanna, Hugo Boss, MaxMara, Missoni, Moschino, Tommy Hilfiger, Carrera, Cacharel, Pepe Jeans, Replay, Diesel,  Pierre Cardin, Polaroid si multe altele.

Personalul magazinelor OPTIblu reprezentat de opticieni, optometristi, medici oftalmologi si consilieri in vanzari beneficiaza de instruiri periodice de specialitate, formand o echipa competenta care te poate ajuta sa iei cea mai potrivita decizie pentru satisfacerea nevoilor tale.

CONTACT:

Oana Lazar

Director Marketing

oana.lazar@opticalnetwork.ro

0727.727.057