(P) Practica pentru studentii de la Facultatea De Psihologie

(P) Practica pentru studentii de la Facultatea De Psihologie

Centrul Psihomedeor de Consultanta, Consiliere Psihologica si Psihoterapie din Bucuresti organizeaza module de practica pentru studentii de la Facultatea de Psihologie, incepand cu luna noiembrie 2015.

Programul si tematica propusa pentru practica isi propune sa familiarizeze studentii cu specificul serviciilor in care Cabinetul de Consiliere Psihologie este atestat alaturi de clarificarea si aprofundarea unor teme de specialitate ce sunt utile studentilor care isi doresc sa profeseze in domeniul psihoterapiei si consilierii psihologice.

   

Modulele incluse in planul de practica faciliteaza accesul la:

  • Informari si prezentari tematice de natura teoretica;
  • Studii de caz – prezentari si discutii aplicative;
  • Ateliere de lucru, workshop-uri, avand in prim plan tema de dezvoltare personala,    punandu-se accent pe deprinderea abiltiatilor necesare profesiei de consilier psihologic;
  • Training-uri de familiarizare si initiere cu activitatea practica.

Toate modulele pun accent pe practica.

Programul:

Durata intregului program de practica este alcatuita din 60 ore, cate 10 ore a  6 module care sunt structurate in cate 2 sedinte.

Se va desfasura in Bucuresti, in cursul saptamanii: marti 16.30-21.30 sau bilunar: sambata 11.00-16.00 – interval de lucru felxibil, se pot efectua intre 8-10 ore in functie de acordul cu grupul).

Tematica Modulelor:

  • De la tanatoterapie la dezvoltare personala:  studii de caz si provocari specifice;
  • Identificarea domeniului in care iti este usor sa profesezi;
  • Consilierea psihologica, psihoterapia individuala si de cuplu: evaluare, interventie si studii de caz;
  • Aplicatii in psihologia organizationala.

La finalul programului de practica va fi furnizata o adeverinta de practica in acord cu participarea reala la modulele oferite.

Psihologi facilitatori:

Livia Caciuloiu (Minea) si Alex Caciuloiu  psihoterapeuti cu practica autonoma, cu experienta (cumulata) de peste 10 ani in consilierea si psihoterapia doliului si a pierderii, desfasoara activitati de informare si consiliere in Bucuresti, Brasov, Ploiesti si Piatra Neamt.

Detalii suplimentare veti primi in momentul in care va veti inscrie in acest program de practica. Detalii si inscrieri pentru practica in consiliere psihologica.

Livia Caciuloiu, psihoterapeut si consilier psihologic autonom
Fondator Psihomedeor,
 www.psihomedeor.ro, dezvolta si implementeaza programe de sprijin psihologic pentru persoane aflate in perioade vulnerabile din 2010.