Prima bursa online de peste proaspat din Romania s-a lansat : bursa-peste.ro! Vinde si cumpara peste proaspat acum

Prima bursa online de peste proaspat din Romania s-a lansat : bursa-peste.ro! Vinde si cumpara peste proaspat acum

Site-ul bursa-peste.ro promoveaza consumul de peste proaspat la cel mai mic pret. Singurul marketplace din Romania de peste are peste 100.000 de vizitatori zilnic pe site.
Puteti vinde peste proaspat, peste congelat si refrigerat
Incurajam consumul de peste proaspat in Romania

Cum functioneaza bursa-peste.ro :

Sunteti cumparator si vreti sa cumparati peste proaspat la cel mai mic pret din Romania?

Nimic mai simplu: VA FACETI UN CONT GRATUIT

Sunteti vanzator si vreti sa vindeti imediat pestele dvs.?

Nimic mai simplu: VA FACETI UN CONT SI VETI AVEA ACCES LA TOTI CLIENTII NOSTRI.

„Pestisorul de aur” a fost lansat in Romania sub forma bursa-peste.ro si nu este o poveste pescareasca!

FA-TI CONT ACUM

Puteti vinde sau cumpara peste proaspat la cel mai bun pret din Romania.
Mai mult pana la 15 Septembrie aveti posibilitatea sa adaugati GRATUIT la rubrica PUBLICITATE magazinul dvs.de peste ,restaurantul cu specific pescaresc,balti de peste,ferme piscicole etc. Trebuie sa ne scrieti pe email sau sa ne contactati telefonic pentru a va oferi mai multe detalii.

Beneficii ale consumului de peste :

Acizii grasi Omega 3 care se gasesc in peste sunt buni pentru sanatatea inimii. Articolul de fata arata cum beneficiile consumului de peste depasesc orice risc.

Pentru persoanele ingrijorate pentru sanatatea inimii – indiferent daca vor sa le evite sau au deja o afectiune pe care cauta s-o amelioreze – consumul a una sau doua mese de peste pe saptamana poate reduce cu o treime riscul de deces prin infarct miocardic.

Este cunoscut de mai mult timp faptul ca grasimile nesaturate care se gasesc in peste, acizii grasi omega 3, par sa reduca riscul de deces prin afectiuni cardiace.

De multi ani exista recomandarea ca oamenii sa consume acizi grasi omega 3 cel putin de doua ori pe saptamana. Dar exista si oameni preocupati de faptul ca prezenta mercurului si a altor metale grele in pestele oceanic ar contrabalansa beneficiile pentru sanatatea inimii.

Totusi, cand e vorba de o inima mai sanatoasa, beneficiile consumului de peste depasesc eventualul risc reprezentat de expunerea la contaminanti.

Va asteptam cu drag pe bursa-peste.ro!