(p) Promotie Hoya : Tratament fotocromic Sensity Gratuit la achizitionarea lentilelor progresive Hoya

(p) Promotie Hoya : Tratament fotocromic Sensity Gratuit la achizitionarea lentilelor progresive Hoya

Cumpara lentile progresive Hoya din orice magazin de optica partener si primesti gratuit tratamentul fotocromic Sensity. La achizitionarea unei perechi de lentile progresive Hoyalux iD, Hoyalux Summit TrueForm sau Amplitude TrueForm primesti GRATUIT aplicarea tratamentului fotocromic Sensity.

Promotia este valabila pana pe 29 Februarie 2016.

Despre Lentilele Progresive Hoya

Daca ai nevoie de ochelari de vedere atat pentru aproape, cat si pentru distanta, ai 3 optiuni la dispozitie : achizitionarea a doua perechi de ochelari de vedere, a unei singure perechi cu lentile bifocale sau a unei singure perechi de ochelari cu lentile progresive.  Cea mai buna optiune pentru persoanele care sufera de prezbitism – lentilele progresive. Acestea permit vederea cu o singura pereche de ochelari la distanta, intermediar si aproape, nu au o linie de despartire de pe lentila, ca in cazul lentilelor bifocale, ceea ce contribuie la un aspect normal, modern, fara tendinte de imbatranire a purtatorului, iar tranzitia de la vederea pentru aproape si distanta se face fara probleme, eliminandu-se probleme precum ceata, senzatia de valuri a imaginii.

HOYA a dezvoltat pentru prezbiti cele mai performante lentile progresive :

–          Gama Hoyalux iD – lentile progresive din materiale usoare, dar durabile, disponibile intr-o varietate de design-uri adaptate nevoilor vizuale specifice – Hoyalux iD MyStyle V+, Hoyalux iD LifeStyle V+, Hoyalux iD WorkStyle V+ . Iti ofera focalizare perfecta si fara efort, o mai buna profunzime a campului vizual, performanta binoculara fara precedent, vedere naturala si stabila.

–          Gama TrueForm – lentilele progresive Hoyalux Summit TrueForm  si Amplitude TrueForm iti ofera confort vizual natural, echilibru perfect intre zona pentru distanta si zona pentru aproape, performante vizuale excelente in toate directiile si la toate distantele, un raport excelent intre performanta si pret.

Despre tratamentul fotocromic SENSITY

Pe parcursul zilei, experimentam diferite intensitati ale luminii:  lumina puternica sau difuza a soarelui, lumina reflectata de zapada, lumina artificiala. Persoanele care au ochii sensibili la lumina nu se simt confortabil cu aceste contraste, iar lentilele fotocromatice sunt solutia ideala pentru ei.

Lentilele cu tratament fotocromatic HOYA Sensity se coloreaza rapid in aer liber, asemeni unei lentile de soare din categoria 3 si revin la claritate deplina in interior. In plus, ofera protectie UV 100% pentru radiatiile UV-A si UV-B.

Tratamentul Hoya Sensity  se bucura de cel mai extins domeniu FreeForm disponibil in gama lentilelor progresive, monofocale si bifocale. In plus, acesta poate fi combinat cu toate tratamentele premium HOYA  (Hi-Vision LongLife, Super Hi-Vision, Hi-Vision Aqua).

Bucurati-va de oferta iernii: GRATUIT tratament fotocromic SENSITY la orice comanda de lentile progresive HOYA ! Oferta este valabila pana pe 29 Februarie 2016!

Mai multe detalii despre produsele si ofertele HOYA gasiti pe :

–          Site-urile web :  http://www.hoyaid.com/ro/Home,