Promotii Lentile de contact Dailies pe Conga.ro

Promotii Lentile de contact Dailies pe Conga.ro

Magazinul online de optica medicala Conga.ro ti-a pregatit o serie de pachete de lentile de contact la promotie pentru luna februarie.

In luna februarie, poti profita de urmatoarele promotii la lentile de contact DAILIES :

ð  La comandarea a doua cutii de lentile de contact Dailies Aqua Comfort Plus, primesti cadou 4 lentile + picaturi oftalmice Systane Ultra 3 ml.

DAILIES AquaComfort Plus de la Conga.ro sunt lentile de contact sferice, cu port si inlocuire zilnica. Sunt primele si singurele lentile de contact care au incorporat sistemul unic de hidratare Triple Action Moisture care are o tripla actiune:

  • Lubrifiaza dimineata, pentru a simti lentilele netede si a le aplica usor.
  • Umidifica intreaga zi pentru a mentine lentilele proaspete mai mult timp.
  • Reimprospateaza spre seara, pentru confort pe toata durata zilei.

ð  La comandarea a doua cutii de lentile de contact Dailies Total 1 primesti cadou 4 lentile si 10 servetele Lid Wipes.

Dailies Total 1 de la Conga.ro sunt lentile de contact de unica folosinta cu un design inovativ fiind primele lentile de contact cu un continut variabil de apa. Acestea sunt lentile sferice, cu port si inlocuire zilnica, avand dioptrii intre -0,50 si -10.00.

Profita chiar acum de promotiile Conga.ro la lentile de contact DAILIES!

Viziteaza pagina http://www.conga.ro/article–promotiile-noastre–1927.html  pentru a vedea toate promotiile pe care ti le-a pregatit Conga.ro!

Despre Conga.ro

Din magazinul online Conga.ro poti achizitiona lentile de contact de calitate, solutii de intretinere si curatare pentru lentile de contact, picaturi oftalmice si ochelari de soare de la marci celebre.

Pe conga.ro vei gasi doar produse autentice, achizitionate de la producatorii mondiali sau de distribuitorii oficiali ai acestora. Stocul de produse este mereu actualizat pentru a oferi clientilor varietate si pentru a asigura un termen de livrare cat mai scurt.