(P) Promoveaza-ti hotelul prin Mobile Advertising! ROI excelent!

(P) Promoveaza-ti hotelul prin Mobile Advertising! ROI excelent!

Descopera avantajele Mobile Advertising pentru hotelul tau! Stiai ca hotelurile care aleg sa investeasca in strategii de Mobile Advertising au o pozitie privilegiata? Imagineaza-ti cum ar fi sa ai acces direct la atentia potentialilor tai clienti! Sa fim sinceri, cine nu a primit vreodata un SMS si nu l-a citit?  In comparatie, cate reclame online sau de la televizor au ramas fara nicio atentie din partea noastra?

Ei bine, comunicarea prin SMS sau chat este un fel de a merge in pas cu tehnologia si de a ajunge la publicul tau intr-un mod mai personal. Si bineinteles, cine ar refuza o astfel de interactiune? Cu conditia sa respectam cateva reguli simple: sa avem acordul destinatarului, sa transmitem mesaje relevante pentru ei si sa nu-i bombardam cu prea multe notificari.

Ce este Mobile Advertising?

Mobile Advertising  se refera la orice forma de publicitate livrata pe dispozitivele mobile, cum ar fi smartphone-urile si tabletele.

Mobile advertising include:

  • notificari push web pe telefonul mobil
  • notificari aplicatii telefon mobil
  • bannere publicitare livrate pe dispozitive mobile
  • videoclipuri publicitare livrate pe smartphones
  • anunturi sponsorizate text livrate pe dispozitive mobile
  • campanii publicitare prin SMS, MMS, RCS
  • campanii publicitare prin aplicatii chat (Viber, WhatsApp, Facebook Messenger)
  • OR Codes cu expediere de mesaje SMS
  • Concursuri prin SMS

Promoveaza-ti hotelul prin Mobile Advertising, o Strategie de Marketing Eficienta si Rentabila!

Concursuri prin SMS pentru promovarea hotelului

Vrei sa iti faci cunoscut hotelul si sa atragi o baza solida de abonati? Iata o sugestie: organizeaza concursuri prin SMS la posturile de radio! Poti oferi sederi gratuite sau vouchere valoroase, construind totodata si o lista de abonati prin intermediul mesajelor SMS. Astfel, vei reusi sa captezi atentia viitorilor tai clienti intr-un mod direct si eficient.

De ce sa mergi pe abonarea prin SMS? Ei bine, statisticile sunt impresionante: mesajele SMS au o rata de deschidere de 99%, cu numai 1% spam. In comparatie, e-mailurile au o rata de deschidere de 20%, iar 49,7% dintre ele ajung in folderul de spam.

Cum functioneaza concursurile prin SMS? Participantii trimit un cod specific prin SMS catre un numar scurt si vor primi imediat un mesaj automat de confirmare a inregistrarii la concurs. Sau, in varianta alternativa, vor primi un link scurt care ii va directiona catre o pagina speciala de pe site-ul hotelului tau, unde vor putea introduce datele personale pentru a participa la tragerea la sorti pentru o sedere gratuita.

Cu aceasta abordare, vei reusi sa sporesti gradul de constientizare a brandului tau si sa creezi o conexiune autentica cu potentialii tai clienti.

QR Codes

Abordarile traditionale iti ofera rezultate extraordinare cand le imbini cu metode digitale. Cum anume? Simplu! Plasam coduri QR pe flyere, pe afise sau pe acele panouri stradale prin care iti promovezi hotelul. Codurile QR vor contine linkuri directe catre site-ul hotelului si catre profilele Social Media ale hotelului si/sau adrese de email, numere de telefon sau chiar mesaje SMS gata pregatite pentru a transmite vesti despre ofertele viitoare ale hotelului!

Dar, nu e suficient doar sa aducem vizitatori. Scopul nostru este sa cream legaturi, sa ducem lucrurile mai departe! Asa ca, in timp ce ei descopera lumea voastra digitala, ii incurajati sa devina parte din comunitatea voastra! Convingeti-i sa se aboneze prin email sau SMS si sa dea follow-uri pe Social Media.

Campanii Bulk SMS

Odata ce ai o baza de abonati prin SMS, poti expedia mesaje SMS in bulk, catre sute sau mii de clienti si potentiali clienti ai hotelului simultan, din doar cateva clickuri, folosind platforma gratuita sendSMS.ro

Pretul unei campanii SMS prin sendSMS.ro este mic; de exemplu, 20 euro +tva pentru 500 SMS-uri, 190 euro +tva pentru 5000 de SMS-uri clasice. Iar ROI-ul excelent!

Cu sendSMS, poti lansa campanii Bulk SMS atat in Romania, cat si International. Compania specializata in Mobile Advertising asigura o acoperire generoasa: 171 tari si 900 de retele de telefonie din intreaga lume.

Dar ce faci daca nu ai de o baza generoasa de numere de telefon? Tot sendSMS are solutia! Te ajuta sa expediezi mesaje SMS catre baza de clienti a operatorilor GSM, segmentata si filtrata dupa criteriile specificate de dvs. (locatie, gen, venit lunar etc.). Primesti acces la milioane de potentiali clienti care si-au dat acordul sa primeasca reclame de la terti.

Campaniile SMS au, in medie, o rata de conversie cu 200% mai mare decat alte canale de marketing digital.

Intr-un SMS clasic, de 160 de caractere, e spatiu suficient pentru a include informatii despre oferta hotelului si un link scurt catre o pagina din site pentru mai multe informatii.

In plus, poti expedia mesaje Chat Rich Media cu imagini, videoclipuri, butoane, carusele cu optiuni si alte elemente multimedia, plus texte lungi de pana in 8000 de caractere utilizatorilor de telefoane Android.  Standardul RCS (Rich Communication Services) imbunatateste mesageria preinstalata pe telefoanele Android cu functii avansate, oferind o experienta inalt personalizata.

!!! Gasesti si alte strategii de marketing pentru promovarea unui hotel, accesand online acest articol.