Reduceri de 50% la rochiile de mireasa La Novia colectia 2014

Reduceri de 50% la rochiile de mireasa La Novia colectia 2014

Colectia de rochii de mireasa 2014 beneficiaza, in perioada 28-31 ianuarie 2015, de o reducere substantiala de pana la 50%. Create de designeri de renume, rochiile de mireasa din colectia 2014 propuse de LaNovia.ro includ rochii de printesa, rochii diafane, rochii romantice, elegante sau extravagante.

Alegerea unei rochii de mireasa este cel mai important aspect de bifat pentru ziua nuntii tale. Este greu sa gasesti rochia de mireasa care sa iti vina perfect, sa te puna in evidenta si sa aiba un pret accesibil. De aceea, noi venim in ajutorul tau cu o selectie de rochii de mireasa deosebite, la preturi cu pana la 50% mai mici.

Intra pe pagina lanovia.ro/colectii/colectia-2014/ pentru a-ti alege rochia de mireasa preferata si vino la o proba in salonul La Novia din Bucuresti, Zona Unirii, Sf.Vineri, Str.Clucerul Udricani, Nr.1-3, parter.

Vei putea proba rochiile preferate, vei fi consiliata de modeliera noastra in cel mai mic detaliu, iar in caz ca rochia aleasa de tine are nevoie de ajustari, ti le oferim gratuit.

Pentru programari si informatii suna-ne la numarul de telefon : 0769.189.073.

Despre La Novia

Din 2009, cand s-a lansat La Novia,  am facut peste 1600 de mirese fericite. Si nu ne oprim aici! Continuam sa oferim viitoarelor mirese rochii de mireasa exclusiviste, create de designeri de renume.

La Novia este unic distribuitor de rochii mireasa pentru brandul Nicole Spose. In salonul nostru gasiti colectii ale urmatorilor designeri: Divina Sposa, Alessandra Rinaudo, Justin Alexander, Colet Spose, Jolie Spose, Lillian West.