(P) Reptiland Bucuresti s-a deschis pe 15 Iunie! Descopera jungla amazoniana din inima junglei urbane!

(P) Reptiland Bucuresti s-a deschis pe 15 Iunie! Descopera jungla amazoniana din inima junglei urbane!

Incepand cu 15 iunie, capitala se imbogateste cu un proiect educational si de conservare a biodiversitatii unic in Europa: REPTILAND Bucuresti.

Reptiland recreeaza fragmente din jungla amazoniana chiar in inima junglei urbane, folosind o combinatie de terarii de mari dimensiuni, care se autosustin si tehnologie de ultima generatie.

Vizitatorii vor descoperi o lume fascinanta: peste 40 de specii de specii de reptile din toate colturile lumii si zeci de specii de plante tropicale in habitatul lor natural.

Reptiland Bucuresti este situat in apropierea Pietei Presei Libere, pe Bulevardul Expozitiei 1C.

“Intr-o lume in care natura lipseste din aglomerarile urbane, in care experientele digitale devin preferatele noilor generatii, Reptiland propune o schimbare a paradigmei si, prin tehnologie ca mijloc, nu ca finalitate, creeaza o oaza de natura salbatica accesibila tuturor, chiar in mijlocul orasului. Reptiland Bucuresti este primul pas din strategia noastra de business, dorind sa ducem acest proiect in toate capitalele europene. Ne bazam pe efectele benefice dovedite ale naturii vii si dezvoltam modelul de business al viitorului, in care interesul antreprenorial este impletit nativ cu rezultate concrete in conservarea biodiversitatii si cresterea starii de bine a comunitatilor in care activam, totul gratie tehnologiei folosite intelept.” a declarat Daniela Mariscu, partener si investitor Reptiland.


Reptiland ofera o experienta memorabila tuturor locuitorilor Bucurestiului care doresc sa se deconecteze de agitatia urbana si sa descopere frumusetea si diversitatea vietatilor tropicale. De asemenea, este o atractie de neratat pentru oricine se afla in vizita prin Bucuresti.

Daca sunteti in cautarea unui spatiu unic si captivant unde va puteti recrea si invata in mod interactiv, atunci Reptiland Bucuresti este destinatia de bifat!

“Reptiland este expresia pasiunii noastre pentru natura si tot ce are ea mai bun de oferit. Este un proiect unic nu doar in tara, ci si in Europa, pe care l-am gandit in asa fel incat sa redea comunitatii bucuria interactiunii cu natura salbatica. Reptiland este un proiect complex care va creste si se va diversifica de la an la an si care raspunde nevoii de educare a noilor generatii cu privire la importanta mediului si a biodiversitatii. Tocmai de aceea, Reptiland a fost conceput sub forma unei experiente interactive, multisenzoriale, mixand cele mai noi tehnologii digitale – VR, AI – cu expozitia unicat de microclimate de plante si reptile. Sunt dator sa ofer tinerilor ceea ce Facultatea de Horticultura Bucuresti din cadrul USAMV mi-a daruit: descoperire, uimire, pasiune”, a declarat Adrian Atinge, Director Touch Nature Design si initiator al proiectului Reptiland.

Mai multe informatii aici:
https://reptiland.ro/