(P) S-a lansat Cardul Cadou OPTIblu!

(P) S-a lansat Cardul Cadou OPTIblu!

Cu totii am trecut cel putin o data de Craciun prin ”Chiar nu stiu ce cadou sa-i iau!”.  Cardul Cadou poate fi o optiune pentru cadoul de Craciun. Le oferi celor dragi libertatea de a-si alege singuri cadoul preferat.

Anul acesta, OPTIblu lanseaza cardul cadou disponibil in 4 variante: 200, 350, 500 si 1000 lei, reprezentand modalitatea perfecta de a oferi un Craciun fericit familiei si prietenilor.

Cei dragi isi pot achizitiona de Craciun sau pe parcursul intregului an o pereche de ochelari de vedere, lentile de contact sau ochelari de soare. In plus, acestia beneficiaza de EXTRA DISCOUNT-uri surpriza la folosirea cardului!

Cardul poate fi folosit ca modalitate de plata pentru toate serviciile si produsele disponibile in magazinele OPTIblu.

Pentru a achizitiona un Card Cadou OPTIblu, prezentati-va in orice magazin OPTIblu din tara. Vezi pe pagina http://www.optiblu.ro/magazine/ care este cel mai apropiat magazin de locatia ta!

Vino acum la OPTIblu si nu uita: Craciunul face un pic mai mult pentru fiecare in parte!

Despre OPTIblu

Optical Network a fost infiintata in anul 2004, in prezent fiind liderul pietei de optica medicala in Romania.  Divizia de retail opereaza reteaua OPTIblu cu 27 magazine, dintre care 15 magazine in Bucuresti si 12 in alte orase din tara. Compania detine o importanta divizie de distributie,  autorizata sa comercializeze marci consacrate de rame vedere si ochelari soare, precum: Gucci, Dior, Dolce&Gabanna, Hugo Boss, MaxMara, Missoni, Moschino, Tommy Hilfiger, Carrera, Cacharel, Pepe Jeans, Replay, Diesel,  Pierre Cardin, Polaroid si multe altele.