(P) sendSMS.ro incheie un parteneriat cu platforma de integrari si automatizari E-commerce BaseLinker

(P) sendSMS.ro incheie un parteneriat cu platforma de integrari si automatizari E-commerce BaseLinker

Compania specializata in SMS Marketing si Mobile Advertising, sendSMS.ro, incheie un nou parteneriat cu platforma de integrari si automatizari e-commerce BaseLinker. 

BaseLinker.com permite gestionarea si automatizarea proceselor unui magazin online dintr-o singura interfata. In cadrul unui singur sistem si al unui singur abonament, ai acces la platforme de tip marketplace, curieri si sisteme de contabilitate. Din interfata BaseLinker.com, gestionezi comenzi din mai multe surse, emiti facturi, generezi AWB-uri, expediezi colete si trimiti notificari clientilor.

Integrarea modulului sendSMS ofera utilizatorilor BaseLinker posibilitatea de a crea sabloane pentru SMS-uri sau mesaje Chat si de a le trimite in bloc destinatarilor din lista de comanda indicata (de ex. informatii privind status comanda, reduceri sau promotii, mesaje de multumire pentru achizitie, cerere de feedback, mesaje personalizate de suport).

Evaluarile pozitive ale clientilor depind atat de pregatirea corecta a coletelor, cat si de livrarea rapida. Clientii se asteapta sa fie informati despre fiecare etapa a onorarii comenzilor. De aceea, am decis ca printre integrarile noastre sa includem si module SMS. Trimiterea notificarilor SMS, RCS, Viber are loc direct din panoul BaseLinker, astfel incat intregul proces sa fie concentrat intr-un singur loc! Departamentul “servicii clienti” este eliberat de sarcini repetitive, sistemul preluand trimiterea automata de SMS-uri si e-mailuri cu informatii despre statusul comenzii, livrarii si facturii – a declarat Tatiana Sen, co-CEO BaseLinker.

Modulul sendSMS este conectat via BaseLinker la 33 de marketplace-uri (ex. Amazon, Ebay, Shopmania), 34 de platforme e-commerce (ex. Magento, Shopify, PrestaShop) si 3 aplicatii de print remote.

BaseLinker nu percepe niciun comision pentru trimiterea de notificari SMS, plata efectuandu-se prin platforma sendSMS.ro doar pentru mesaje trimise, fara sa existe un cost suplimentar sau o perioada contractuala.

Platformele de integrare si automatizare ne ajuta sa raspundem in timp real la nevoile clientilor si sa tinem pasul cu tendintele din zona e-commerce. Practic, sa economisim timp si bani si sa ne dezvoltam afacerile online. In lumea digitala de astazi, este extrem de important sa eficientizam procesele de lucru si sa automatizam sarcinile repetitive. Echipa SendSMS lucreaza continuu pentru a tine pasul cu transformarile revolutionare ale tehnologiei, dezvoltand aplicatii mobile compatibile cu platformele digitale de integrare si automatizare, caci pentru noi este evident ca asa arata viitorul– a declarat Liviu Baltoi, fondator sendSMS.

Mai multe informatii despre integrarea sendSMS – BaseLinker aici: https://baselinker.com/en-US/integrations/sendsms/ 

Mai multe despre BaseLinker.com

BaseLinker.com gestioneaza si automatizeaza procesele unui magazin online dintr-o singura interfata. Ofera acces la 400 de integrari dedicate afacerilor online, in cadrul unui singur sistem si al unui singur abonament.

BaseLinker te elibereaza de sarcini repetitive si iti permite sa te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale e-commerce!

Mai precis, din platforma BaseLinker: 

  • Gestionezi comenzi din mai multe surse intr-un singur sistem, din care poti, de asemenea, sa emiti facturi, sa generezi AWB-uri si sa expediezi colete;
  • Iti sincronizezi stocurile cu canalele de vanzari, pentru a evita discrepantele de cantitati si preturi;
  • Listezi si editezi masiv anunturi pe diverse platforme de vanzare – poti adauga mii de anunturi in doar cateva minute!
  • Reunesti mai multi operatori de transport in sistem, astfel incat sa poti trimite colete dintr-un singur loc, in loc sa trebuiasca sa te conectezi la mai multe conturi de transport;
  • Iti automatizezi serviciul clienti – sistemul trimite automat e-mailuri si SMS-uri clientilor, creeaza expedieri, printeaza etichete, emite facturi, astfel incat sa te poti concentra pe actiuni mai importante.

Testeaza gratuit platforma: https://baselinker.com/ro-RO/home/

Despre sendSMS.ro

sendSMS.ro este o platforma de notificari SMS si Chat (RCS, Viber). In cei peste 13 ani de activitate, sendSMS.ro a ajutat mii de companii sa-si fidelizeze clientii si sa-si creasca vanzarile prin campanii de SMS Marketing.

Solutia de notificari SMS poate fi usor integrata, datorita modulelor native dezvoltate pe principiul “No Code – Low Code”, pentru diferite tipuri de sisteme software: CMS, SaaS, marketplace-uri, CRM, ERP, RPA, integratoare ori platforme pentru automatizarea proceselor robotizate.

Modulele permit realizarea de campanii de marketing prin SMS si trimiterea de notificari cu privire la actualizari, comenzi, rezervari, intalniri, facturi, mesaje OTP – one-time pin si 2FA – autentificare in 2 pasi.

Notificarile SMS e-commerce sunt prioritare pentru sendSMS, echipa dezvoltand module / plugins SMS pentru cele mai populare platforme e-commerce open-source, precum Magento, WordPress, Prestashop, Opencart, Shopify si pentru platforme e-commerce SaaS, precum Gomag, ContentSpeed si altele.