Smartwatch-ul pe care mi-l doresc

Smartwatch-ul pe care mi-l doresc

Smartphone-ul, tableta si smartwatch-ul sunt gadgeturile must-have ale momentului. De ce spun asta? Pentru ca eu, in activitatea de zi cu zi, am mare nevoie de aceste trei device-uri.

Multi cumpara smartphone-uri scumpe, care apartin unor branduri precum Apple sau Samsung, insa eu sunt fidela marcii romanesti Allview, care produce smartphone-uri, tablete si, mai nou, smartwatch-uri si solutii smart home cu un raport calitate pret incredibil.

Sunt foarte multumita de smartphone-ul meu, un Allview A5 Quad Plus, pe care il folosesc de peste un an si jumatate si care nu m-a dezamagit nici macar o data.

Cu toate ca are o camera foto principala de numai 5MP, fotografiile sunt de o calitate foarte buna pentru un telefon mobil iar pe ecranul de 4,5’’ pot sa urmaresc fara probleme continutul mailurilor sau sa vizitez site-urile si blogurile care ma intereseaza.

            In acest articol va voi prezenta cele trei smartwatch-uri Allview lansate pana in acest moment: Allview Allwatch, Allview Allwatch S si Allview AllFit.

1

Marius Calugaru de la Blogatu.ro organizeaza un concurs pe BlogAwards in care ofera ca premiu un smartwatch Allview Allwatch S celui care scrie un articol in care sa promoveze review-urile sale, blogul Blogatu.ro precum si gadgeturile Allview.

Cele trei smartwatch-uri de care va spuneam mai devreme sunt extrem de utile si au un pret foarte atractiv. Cel mai mult imi place Allwatch S, un smartwatch pe care l-am vazut in unboxing-ul realizat de Marius si pe care vreau neaparat sa-l am, deoarece mi-ar fi extrem de util. Afiseaza notificari, mesaje, numarul de pasi si este protejat la imersia in lichide sau la contactul cu praful conform standardului IP67. Allwatch S are un ecran OLED de 0.73’’, suficient de mare, usor de urmarit si noaptea.

Mi-ar fi foarte util seara, cand ies in oras, sa citesc mesajele si mail-urile dar si sa imi monitorizez numarul de pasi. In plus, Allwatch S monitorizeaza ritmul cardiac cu ajutorul unui senzor si poate inregistra, pentu cei pasionati de sport, rezultatele pentru nu mai putin de 24 de discipline sportive diferite.

2

Ceasul monitorizeaza somnul si afiseaza notificari precum apeluri, mesaje, interactiuni din social media, precum si notificari de la sistemul Smart Home in cazul in care folositi un astfel de sistem.

Apropo de Smart Home, fac o mica paranteza si va recomand pachetele Pachet Security Start – SmartCam + Senzor Multifunctional sau Gas Safe – SmartCam + Senzor Gaz de la Allview. Solutiile Smart Home de la Allview pornesc de la pretul de 799 lei si ajung pana la pretul de 5999 lei.

Pachetul Smart Mirror 1 + Smart Cam + Cantar + Tester piele + Senzor multifunctional + Transmitator IR + Comutator este un pachet extrem de interesant, cu siguranta ca mi-ar placea sa am asa ceva in casa.

Sa va prezint, pe scurt, si celelalte doua smartwatch-uri: Allview AllFit – o bratara fitness cu ecran OLED de 0.96’’, ceva mai mare decat a smartwatch-ului pe care spuneam ca mi-l doresc. La fel ca Allwatch S, AllFit inregistreaza rezultatele pentru 24 de sporturi diferite insa nu are senzor de puls, de aceea este mai ieftina si costa numai 159 lei.

Un gadget cu ecran ceva mai mare este Allview Allwatch. Display-ul memory LCD de 1.28’’ este optimizat pentru autonomie sporita. La fel ca Allwatch S, ceasul este protejat la imersia cu lichide conform standardului IP67 si are o baterie care ii confera, dupa cum am aflat de pe site-ul Allview, o autonomie de pana la 7 zile de utilizare si 10 zile in standby. Impresionant pentru un smartwatch, nu?

V-am spus de ce imi doresc un smartwatch, v-am mai spus si care sunt celelalte smartwatch-uri Allview, avem asadar trei modele. Acum sa va spun si ce face Marius Calugaru si de ce ii apreciez munca. Blogatu.ro este unul dintre cei mai cunoscute bloguri din Romania. Canalul de YouTube al lui Marius, TestArea, are peste 1000 de abonati.  Aici sunt foarte multe review-uri video de smartwatch-uri, smartphone-uri sau tablete. Cum sunt pasionata de fotografie am urmarit cu atentie si prezentarea unei camere foto Sony RX4, foarte atractiva din punctul de vedere al specificatiilor.

3

Puteti urmari cu atentie review-urile lui Marius deoarece prezinta atat design-ul gadget-urilor, cat si dotarile acestora, precum si modul in care se comporta in jocuri, aplicatii sau pe internet. I-as recomanda lui Marius sa acorde si calificative fiecarui gadget in parte, cred ca ar fi mai urmarit daca ar face asta. Daca ar spune la final care sunt plusurile si minusurile fiecarui device ar fi si mai bine. De exemplu, sa specifice de ce recomanda si de ce nu recomanda device-ul respectiv unei anumite categorii de persoane (studenti, oameni de afaceri, seniori).

Marius prezinta gadget-urile nu numai in cadrul review-urilor, ci si pe scurt, in emisiunea TestArea, ajunsa in acest moment la editia a 9-a. In cea mai noua emisiune prezinta 2 smartphone-uri de buget si doua smartwatch-uri Allview: Allview Allwatch S si Allview Allwatch.

4

Allview Allwatch S este smartwatch-ul pe care mi-l doresc eu cel mai mult. Este un device cu un design foarte placut, un must-have pentru o femeie care vrea sa fie in pas nu numai cu moda, ci si cu notificarile 🙂

Pare mai mult o bratara fitness, insa vine la pachet cu un senzor de puls si, dupa cum spuneam, are un ecran care poate fi urmarit cu usurinta noaptea.

Gadgeturile must-have ale momentului sunt smartphone-ul, tableta si smartwatch-ul. Eu am un smartphone si o tableta dar nu am inca un smartwatch. Daca voi castiga voi avea toate gadgeturile de care are nevoie un blogger.

Ii felicit pe cei de la Allview ca au lansat aceste device-uri si vreau sa-mi spuneti si voi care dintre smartwatch-urile Allview v-a placut cel mai mult.