Spectacole de comedie Bucuresti, mai 2015

Spectacole de comedie Bucuresti, mai 2015

Un spectacol de comedie este probabil cel mai eficient tratament impotriva grijilor si a stresului de zi cu zi. Anyplace.ro iti propune cateva spectacole de comedie din Bucuresti unde te poti relaxa si unde poti rade pe saturate:

  • Zapping. O comedie postmoderna in regia lui Radu Dragomirescu, „Zapping” este alcatuita din 4 piese intr-un act, in care se amesteca Kill Bill, Cristi Puiu si lupta pentru drepturile omului cu Bethoveen si manele. Spectacolul va avea loc in Bucuresti, la „In Culise”, iar intrarea costa 30 de lei.
  • Stand-up Comedy cu Teo. Pe 6 Mai la Arena Pub vei avea parte de un nou spectacol de stand-up comedy cu Teo. Intrarea este 20 de lei.
  • Stand-up Comedy cu Maria, Mincu, Banciu si Radu Isac. Radu Isac este primul comediant roman care a facut stand up in cluburile americane. Un spectacol de stand-up comedy romanesc inseamna sa radem de toate lucrurile care ne inconjoara – cocalari si pitipoance, traditii incredibile, conflicte intre cartiere/judete sau tristeti provinciale.
  • Ghengbeng – comedie efervescenta. Ghengbeng este spectacolul care scoate OMUL in fata si ii accentueaza într-un mod hilar calitatile si defectele de animal social. Piesa este un colaj de momente actuale si comice ale generatiei ”in progress” care amuza si surprinde. Spectacolul dureaza o ora jumatate si intrarea costa 30 de lei.
  • Clinica sinucigasilor. Clinica sinucigasilor, in regia lui Cristian Bajora, este locul unde toate nelinistile tale vor lua sfârsit. Comedia este deosebit de amuzanta si extrem de actuala si accentueaza  contrastul dintre o normalitate depresiva si frumusetea vietii, care oricum e prea scurta.

Anyplace.ro este locul unde poti gasi informatii despre evenimente mondene, galerii foto, ultimele videoclipuri, muzica, DJ-ing, informatii culturale, stiri, prezentari ale cluburilor, barurilor, cafenelelor, evenimente din moda sau multimedia.