(P) Transportul Angajatilor la si de la Fabrica, Santier, Ferma sau Supermarket

(P) Transportul Angajatilor la si de la Fabrica, Santier, Ferma sau Supermarket

In zonele rurale, din jurul oraselor mari, precum Bucuresti, transportul in comun nu poate acoperi nevoile tuturor. Astfel, daca detineti o fabrica, un santier de constructii, o ferma sau un supermarket si doriti sa asigurati transportul rapid, flexibil si in siguranta al angajatilor dvs., solutia ideala consta in inchirierea unui autocar sau microbuz privat.

Angajatorii nu sunt obligati sa asigure transportul angajatilor. Insa, cu siguranta, acest beneficiu va fi apreciat si va contribui la o imagine pozitiva a companiei.

In situatii exceptionale, precum actuala pandemie COVID-19, unele fabrici sunt nevoite sa isi continue activitatea, pentru a asigura alimente populatiei si produse medicale spitalelor. Angajatorii au obligatia morala de a asigura transportul angajatilor in siguranta.

Transportul in comun are mai multe dezavantaje:

=> Un program ce variaza in functie de ziua din saptamana sau in functie de sarbatorile legale. De exemplu, Luni si Marti autobuzele si microbuzele circula mai rar, iar in weekend mai des. De sarbatorile legale importante, precum Paste sau Craciun, transportul in comun are un orar restrans.

=> Spatiul este ingust, pasagerii fiind nevoiti sa stea incomod in scaune.

=> Soferii opresc la fiecare statie si, de multe ori, au un traseu ocolitor, pentru a acoperi mai multe sate si comune. Astfel, timpul calatoriei se prelungeste.

=> Locurile sunt limitate, in jur de 25-30, astfel ca se intampla uneori ca muncitorii si angajatii ce locuiesc in zonele rurale sa intarzie la locul de munca aflat in oras.

Daca alegeti sa inchiriati un autocar pentru transportul angajatilor, veti beneficia de mai multe avantaje si va veti fideliza angajatii:

  • Angajatii pot ajunge rapid si la timp la locul de munca; chiar si atunci cand muncesc in schimburi.
  • Autocarul dispune de mai mult spatiu interior si confort sporit pentru angajatii care fac naveta.
  • Autocarele pot asigura suficiente locuri pentru transportul angajatilor. De exemplu, Trans Car inchiriaza autocare pentru transportul angajatilor cu locuri pentru 16 – 57 persoane.
  • Asigurarea transportului gratuit de acasa catre locul de munca si invers este o facilitate pe care angajatii dvs. o vor aprecia. Veti contribui astfel la retentia angajatilor si la reducerea fluctuatiei de personal. Ce este mai profitabil pentru compania dvs.? Sa angajati oameni noi sau sa-i fidelizati pe cei existenti? Plecarea angajatilor presupune costuri foarte mari. Asigurarea transportului gratuit de la si catre locul de munca este o metoda eficienta de retentie a angajatilor.
  • Aduceti angajatii la un loc si le oferiti un context propice pentru a socializa si a lega prietenii. Acest lucru va fi in avantajul companiei dvs. Angajatii fericiti sunt mai productivi.
  • Timpul pe care angajatii dvs. l-ar fi pierdut cu transportul in comun (asteptand microbuzul, facand mai mult timp pe traseu), va avea un impact pozitiv asupra productivitatii muncii acestora. Astfel, se creeaza o situatie win-win.
  • Sa faci naveta de la si catre locul de munca in deplina siguranta este foarte important pentru angajatii de sex feminin si angajatii care lucreaza in turele de noapte.

interior autocare

Firma Trans Car Srl inchiriaza microbuze si autocare pentru transportul angajatilor catre si de la locul de munca, in zonele Bucuresti, Teleorman.

De peste 19 ani, Trans Car Srl inchiriaza autocare pentru transportul zilnic al angajatilor, pentru excursii in grupuri medii si mari, pentru evenimente speciale.

Parcul auto Trans Car dispune de o gama larga de autocare si microbuze intr-o stare perfecta de functionare; acestea sunt frecvent verificate de mecanicii companiei si au ITP-ul la zi. Soferii Trans Car sunt testati psihologic si fizic o data la 6 luni. Trans Car Srl a pus mereu accentul pe intretinerea si curatenia masinilor, atat interior cat si exterior, si ia masuri suplimentare in aceasta perioada.

transport angajati cu autocare